Hirdetés

Látogass el az ITA standjához és ismerd meg a Made in Italy építőipari kiválóságait!

2023. március 29. – április 2. között a Hungexpo A Pavilonjának 204E standján.


Első alkalommal szervez olasz kollektív standot a Construma építőipari szakkiállításon az Italian Trade Agency. Minőség, innováció és design: ezek a hívószavak fogják össze a legkülönfélébb termékköröket lefedő 13 olasz gyártót, akik közül többen most debütálnak termékeikkel Magyarországon. Az olasz kiállítókat körüljáró cikksorozatunkban most a GRUPPO BARDELLI mutatkozik be.

 

KERÁMIA A MADE IN ITALY JEGYÉBEN

A Bardelli-csoport egy stabil és dinamikus ipari vállalkozás, amelynek székhelye a Milánóhoz közeli Vittuone-ban található, és amely a Ceramica Bardelli, a Ceramica Vogue és az Appiani márkák révén megkerülhetetlen szereplő a csúcskategóriás kerámiák világában.

A Gruppo Bardelli S.p.a. szilárd családi múlttal rendelkező, immár harmadik generációs vállalat, amely képes ötvözni a kerámia hagyományait az innovációval, a folyamatos kutatás-fejlesztéssel és a tervezési kreativitással, aminek köszönhetően megvetette a lábát a nemzetközi piacokon is.
 


Olasz-magyar kereskedelmi kapcsolatok a lakberendezés és az építőipar területén

Az olasz stand főszervezője, az Olasz Nagykövetség égisze alatt működő budapesti kereskedelemfejlesztési iroda az utóbbi években egyre nagyobb figyelmet fordít az olasz-magyar kereskedelmi kapcsolatok előmozdítására a lakberendezés és az építőipar területén. Az új olasz beszállítók és termékek iránt nyitott magyar építészek, beszerzők, mérnökök, tervezők, kivitelezők számára számos networking programot, támogatott olaszországi szakmai kiutazási lehetőséget kínál. Látogasson el az ITA standjához és ismerje meg a Made in Italy építőipari kiválóságait!

 

További információért vegye fel velük a kapcsolatot a budapest@ice.it e-mail címen, vagy látogasson el a hivatalos honlapra: www.italianfestival.eu/construma

Az olasz stand kiállítóinak katalógusait ide kattintva tekintheti meg.

 

 

 

Italian Trade Agency | Web | Facebook

 Kapcsolódó tartalmak

Hirdetés