Látogass el az ITA standjához és ismerd meg a Made in Italy építőipari kiválóságait!

2023. március 29. – április 2. között a Hungexpo A Pavilonjának 204E standján.


Első alkalommal szervez olasz kollektív standot a Construma építőipari szakkiállításon az Italian Trade Agency. Minőség, innováció és design: ezek a hívószavak fogják össze a legkülönfélébb termékköröket lefedő 13 olasz gyártót, akik közül többen most debütálnak termékeikkel Magyarországon. Az olasz kiállítókat körüljáró cikksorozatunkban most a F.LLI FACCHINETTI SPA mutatkozik be.

 

F.LLI FACCHINETTI SPA

„ITALIAN SECURITY SINCE 1949” – ez a cég szlogenje, mivel az F.lli Facchinetti több mint 70 éve saját olaszországi gyáraiban gyártja a teljes termékpalettáját: függőleges vagy megfordítható kulcsos zárbetéteket és lakatokat, KA-KS-MK-GMK rendszerrel is, elektromos vagy mechanikus rászegező zárakat, redőnyzárakat, bevésőzárakat fa vagy alumínium ajtókhoz.

Saját tervező és gyártó részlegüknek köszönhetően személyre szabott termékeket is tudnak szállítani. FF logójuk a garancia a kiváló minőségű, gondos megmunkálással készülő, korrekt ár-minőség arányú termékeikre, amelyeket több mint 50 országba exportálnak.
 


Olasz-magyar kereskedelmi kapcsolatok a lakberendezés és az építőipar területén

Az olasz stand főszervezője, az Olasz Nagykövetség égisze alatt működő budapesti kereskedelemfejlesztési iroda az utóbbi években egyre nagyobb figyelmet fordít az olasz-magyar kereskedelmi kapcsolatok előmozdítására a lakberendezés és az építőipar területén. Az új olasz beszállítók és termékek iránt nyitott magyar építészek, beszerzők, mérnökök, tervezők, kivitelezők számára számos networking programot, támogatott olaszországi szakmai kiutazási lehetőséget kínál. Látogasson el az ITA standjához és ismerje meg a Made in Italy építőipari kiválóságait!

 

További információért vegye fel velük a kapcsolatot a budapest@ice.it e-mail címen, vagy látogasson el a hivatalos honlapra: www.italianfestival.eu/construma

Az olasz stand kiállítóinak katalógusait ide kattintva tekintheti meg.

 

 

 

Italian Trade Agency | Web | Facebook

 Kapcsolódó tartalmak

Hirdetés