Látogass el az ITA standjához és ismerd meg a Made in Italy építőipari kiválóságait!

2023. március 29. – április 2. között a Hungexpo A Pavilonjának 204E standján.


Első alkalommal szervez olasz kollektív standot a Construma építőipari szakkiállításon az Italian Trade Agency. Minőség, innováció és design: ezek a hívószavak fogják össze a legkülönfélébb termékköröket lefedő 13 olasz gyártót, akik közül többen most debütálnak termékeikkel Magyarországon. Az olasz kiállítókat körüljáró cikksorozatunkban most a ACERPLASTICA SRL mutatkozik be.

 

Az ACERPLASTICA SRL

Az Acerplastica 1965 óta foglalkozik ipari, építőipari felhasználásra szánt műanyag profilok extrudálásával. A vállalat saját márkás – akár személyre is szabható – termékek széles választékával rendelkezik: PVC redőnyök, PVC harmonikaajtók, PVC fal- és mennyezetburkoló dekorpanelek, PVC kábelcsatornák. A K+F részleg innovatív és elegáns megoldásokat kínál az ügyfeleknek, a gyártás pedig 100%-ban Olaszországban zajlik.

A vállalat évtizedek óta az ISO 9001 minőségi szabványok szerint működik. Az Acerplastica IMQ tanúsítvánnyal rendelkezik a kábelcsatornákra, valamint „M1 osztályú” minősítéssel a harmonikaajtókra és a dekorpanelekre. Az Acerplastica gyára 15.000 négyzetméteren terül el (ebből 7.500 négyzetméter fedett). A gyártórészleg 10 extrudálósorból áll, amelyek termelési kapacitása több mint 10 tonna/nap. A telephely 5 bejárattal rendelkezik, így rendkívül hatékony a logisztikai kiszolgálás.

 Olasz-magyar kereskedelmi kapcsolatok a lakberendezés és az építőipar területén

Az olasz stand főszervezője, az Olasz Nagykövetség égisze alatt működő budapesti kereskedelemfejlesztési iroda az utóbbi években egyre nagyobb figyelmet fordít az olasz-magyar kereskedelmi kapcsolatok előmozdítására a lakberendezés és az építőipar területén. Az új olasz beszállítók és termékek iránt nyitott magyar építészek, beszerzők, mérnökök, tervezők, kivitelezők számára számos networking programot, támogatott olaszországi szakmai kiutazási lehetőséget kínál. Látogasson el az ITA standjához és ismerje meg a Made in Italy építőipari kiválóságait!
 

További információért vegye fel velük a kapcsolatot a budapest@ice.it e-mail címen, vagy látogasson el a hivatalos honlapra: www.italianfestival.eu/construma

Az olasz stand kiállítóinak katalógusait ide kattintva tekintheti meg. 

Italian Trade Agency | Web | Facebook

 Kapcsolódó tartalmak

Hirdetés