Hirdetés

Végre itt a nyár, pezseg a város, júliusban pedig ismét találkozhattok a WAMP kiállítóival az Erzsébet téren! Érdemes most beszerezni egy-két egyedi nyári darabot akár a vízpartra, akár egy forró belvárosi estére, vagy kedvenc fesztiváljaidra.

Web:https://www.facebook.com/wampdesignvasar/
Kezdődik:2019 Július 21. 11:00, Vasárnap
Végződik:2019 Július 15. 19:00, Hétfő
Hely:Erzsébet tér,
Település:Budapest

 

A Norubag vízálló, újrahasznosított ipari textilekből, vitorlavászonból, lenvászonból és bőrből készít saját tervezésű táskákat és hátizsákokat izgalmas színekben és formákban. Ajánljuk városi nomádoknak, bicikliseknek és mindenkinek, akinek szüksége van egy tökéletesen vízálló, egyedi kiegészítőre a nagyvárosi mindennapokban.

A Touch Me Not Bilau Dea és Sáhó András márkája, amely egy közös egyetemi projektből indult, és mostanra egy egyre nagyobb léptekben fejlődő ruhamárkává nőtte ki magát. A csapat puha tapintású pamutokból készít a természet színeit idéző pulcsikat és pólókat, női felsőket és újabban már férfi ingeket is olyan alapanyagokból, amelyek mindegyik ellenőrzött, környezetbarát minősítésű forrásból származik.

Kesserű Andrea legújabb ékszerei a 80-as évek retro hangulatát idézik, de továbbra is elérhetőek a márka klasszikus termékei is.  Az újrahasznosított szemüveglencséből vagy plexiből készült karkötők, nyakláncok és a többfunkciós hátizsákok nagy kedvencei a WAMP közönségének. A kiegészítőket sok esetben Andrea fiának, Daninak az elképesztően kedves állatfigurákkal és motívumokkal tarkított rajzai díszítik, amely egészen egyedi megjelenést kölcsönöznek minden egyes darabnak.

A Hónap tervezője júliusban a L’arbre Design:

A L’arbre Design márkát a természet ihlette, ékszereiket trópusi fából és ékszergyantából készítik különleges csiszolási technikával, amely minden egyes darabnak egyedi mintázatot kölcsönöz. A júliusi WAMP-on is kapható lesz a Save the earth elnevezésű limitált kollekciójuk, ami egy három darabos szettből álló ékszercsalád. A kollekció fontos üzenetet hordoz: minden gyűrű és gömb nyaklánc egy, erősen veszélyeztetett állatot rejt magában, a caretta teknőst, a palackorrú delfint és a jegesmedvét, ezzel is felhívva a figyelmet a természeti értékein védelmére, és a klímaforradalom fontosságára.


Hirdetés