Az idei nemzetközi Solar Decathlon Europe verseny júliusban Szentendrén kerül megrendezésre. Nézd meg a BME öt karának hallgatóiból álló versenycsapat - másnéven a KOEB - versenyházát!

Web:https://www.facebook.com/events/2393753344021544/
Kezdődik:2019 Július 13. , Szombat
Végződik:2019 Július 26. , Péntek
Település:Szentendre

 

Téma

Mi lehet a jövője több mint 800 000 kockaháznak? Mit tehetsz az energiatudatosság jegyében?

A szentendrei Solar Village-ben megépülő versenyház egy pavilonnépület, amivel két nagyobb KOEB modulegységet mutatnak be. Az elemek előkészítésekor törekednek az előregyártásra, ugyanis a versenyhelyszínen mindössze 14 nap alatt kell felépíteniük a versenyházat.

A verseny lehetőséget nyújt arra is, hogy meglásd Te is, mi mit tesznek azért, hogy az utánunk következő generációk számára a Föld továbbra is élhető és fenntartható lakóhelyet biztosítson. Miután elvégezték az építési munkálatokat, rajtad a sor, hogy közvetlen benyomásokat szerezz arról, milyenek lehetnek a hétköznapok egy modern, innovatív megoldásokat alkalmazó lakóépületben!

Légy részese a KOEB életérzésnek, és kövesd végig egy fenntartható napenergiával működő ház felépülését! Gyere el, szurkolj a koeb csapatának, és legyél te is környezet- energiatudatos!


Hirdetés