Hirdetés

2019-ban is folytatódik a Hegyvidék Galéria műterem-látogató programsorozata, amely során lehetőség nyílik személyesen találkozni a Hegyvidék kortárs képzőművészeti életének képviselőivel, közelről megszemlélni a művészek munkáit, művészeti kérdésekről kötetlenül beszélgetni.

Web:https://hegyvidekgaleria.hu/programok/muteremjaro-seta/
Időpont:2019 április 27. 10:00, Szombat
Hely:Hegyvidék Galéria
Település:Budapest
Cím:Királyhágó tér 10.

 

Ez alkalommal nem egy klasszikus műterembe látogatnunk el, hanem Fürjesi Csaba képzőművésszel nyílik lehetőség beszélgetni otthonában, festményei és grafikái társaságában, akinek művészetében nagy hangsúlyt kap a kísérletezés, az alapanyagok és műfajok közötti barangolás, a különböző technikák összevonására épülő egyéni eljárások alkalmazása. Általában sorozatokban, ciklusokban gondolkodik a grafikai sorozatoktól az installációkon keresztül a figurális fogalmazásmódokig. Kiemelkedő munkásságát számos díjjal és ösztöndíjjal elismerték. 2010-ben elnyerte a Székelyföldi Nemzetközi Grafikai Biennále fődíját, 2011-ben Santa Catalina School ösztöndíjával Salvador Dali műtermében dolgozott Montereyben. 1996 óta művészeti vezetője a Ceredi Nemzetközi Kortárs Művésztelepnek.

Moderátor: Feledy Balázs művészeti szakíró

A műterem befogadóképessége miatt a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a +36 1 225-7160-as telefonszámon, vagy az info@hegyvidekgaleria.hu e-mail címen lehetséges. A műterem pontos címéről a regisztráltak értesítést kapnak.

A részvétel ingyenes.


Hirdetés