Hirdetés

A kurzus célja a résztvevők kreatív, alkalmazott és produkciós világítással kapcsolatos ismereteinek megalapozása.

Web:http://open.mome.hu/lighting-design/
Dátum:2019 Február 04. , Hétfő
Hely:MOME Z
Település:Budapest
Cím:Bertalan Lajos u. 2.

 

Mi a lighting design? Hogyan lehet egy teret elsősorban fényekkel létrehozni, vagy egy már meglévő tér adottságait fényekkel kiemelni? Milyen eszközöket használ a produkciós és a filmes világítástechnika? Mitől jó egy színpadi tér bevilágítása? Milyen fények illenek egy rendezvény hangulatához?

Blogod vagy vlogod van, de nem vagy elégedett a felvételeid minőségével? Érdekel a fények, és a világítástechnikai eszközök kreatív felhasználása, de még nem tudod, merre indulj tovább? Rendezvényt szervezel, és szeretnéd a helyszínekből a maximumot kihozni? Szeretnél filmes és színházi produkciókban világítási feladatokat ellátni? Ha meg akarod tudni, hogyan segítheti munkádat a világítástechnika és a design, jelentkezz tanfolyamunkra!

A kurzus célja a résztvevők kreatív, alkalmazott és produkciós világítással kapcsolatos ismereteinek megalapozása. A tanfolyam gyakorlatai a fények tartalomközvetítő szerepére, valamint kreatív használatára fókuszálnak. A résztvevők a birtokukba kerülő tudással adekvát javaslatokat tehetnek fénybeállításokra, ezzel felgyorsítva és megkönnyítve egy produkció munkálatait. Hallgatóink számára további specializációk elvégzése után lehetővé válik, hogy rendezvények, színházi, filmes vagy valós idejű események fénybeállításait elvégezzék, valamint hogy egyéb produkciós és látványtervezési feladatokat oldjanak meg.

A tanfolyam 15 fő jelentkezése esetén indul!


Hirdetés