Hirdetés

Az Uzsoki Utcai Kórház és a Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikája számára.

A Market Építő Zrt. egyenként 8-8 millió forint értékű támogatást nyújtott az Uzsoki Utcai Kórház és a Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikája számára. A magyar építőipari cég munkavállalói önkéntes gyűjtésükkel az egészségügyi intézmények ápolószemélyzetének járványügyi helyzetben folytatott áldozatos munkáját kívánták elismerni. 

Az adományokat május 14-én Puszta Laura, a Market Építő Zrt. operatív HR vezetője és Blahut Edit irodavezető jelképesen is átadta dr. Ficzere Andreának, az Uzsoki Utcai Kórház főigazgatójának és dr. Merkely Béla egyetemi tanárnak, a Semmelweis Egyetem rektorának, a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika igazgatójának.

dr. Ficzere Andrea és Blahut EditPuszta Laura és dr. Merkely Béla

A Market közössége a koronavírus-járvány okozta nehézségek láttán ismét megmutatta erejét és érzékenységét. A cégcsoportban meghirdetett önkéntes adománygyűjtő kampány során a munkavállalók felajánlásaiból közel 8 millió forint gyűlt össze, amely összeget a társaság saját forrásaiból megduplázva 16 millió forintra emelt.

A támogatások teljes összegét mindkét kórház esetében az ápolószemélyzet plusz juttatására fordítják, elismerve ezzel az egészségügy frontvonalában dolgozók veszélyhelyzet során nyújtott áldozatos többletmunkáját.

A Market-csoport munkavállalói a járvány kezdete óta közel 55 millió forintos támogatást gyűjtöttek több egészségügyi intézmény számára.

A magyar építőipari vállalat a hazai járványügyi helyzet kialakulása óta immáron harmadszor hívta összefogásra dolgozóit annak érdekében, hogy az egészségügyi intézmények COVID-19 elleni védekezését adományukkal segítsék. A jelenlegi 16 millió forint értékű felajánlással 2020 tavasza óta a Market-cégcsoport munkatársai közreműködésével több egészségügyi intézmény számára összesen közel 55 millió forintos támogatást nyújtott a járványügyi védekezés kezelésére és az egészségügyi dolgozók helyzetének javítására.

„Nagyra becsülöm ezt az összefogást, ezt a segíteni akarást, ezt az érzékenységet! Büszkeséggel tölt el, hogy a koronavírus-járvány kezdete óta immár harmadik alkalommal nyújtunk közösen ilyen mértékű támogatást az egészségügyben dolgozók számára. Ezúton szeretnék köszönetet mondani minden munkatársamnak, aki hozzájárult ehhez a jelentős összeghez, valamint az egészségügyi dolgozóknak, akik ebben a rendkívül nehéz helyzetben alázatos és emberfeletti munkát végeznek” – nyilatkozta Bertók Ibolya, a Market Építő Zrt. HR igazgatója. 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Több kategóriában is győzelmi esélyekkel indul Az Év Irodája versenyen a Market

Több kategóriában is győzelmi esélyekkel indul Az Év Irodája versenyen a Market

Fókuszban a BudaPart fejlesztései és a Market 6.0 székház.

Művészekért a covid ellen

Művészekért a covid ellen

Pályázatot hirdet az MMA művészek, valamint könyv- és folyóirat-kiadók támogatására

Óriási mennyiségű infrastrukturális beruházást tervez a kormány

Óriási mennyiségű infrastrukturális beruházást tervez a kormány

Ezért meghirdeti az építőipari vállalkozásokat segítő, 12 milliárd forintos ÉPÍTŐ-5 programot.

Hirdetés