Így kalkulálj, ha felújítanád az otthonodat

Virtuális otthonfelújítási kisokost indított az újHÁZ Centrum.

Az ingatlanjukat felújító családoknak nyújt széleskörű tájékozódási lehetőséget az újHÁZ Centrum weboldala. Az otthonfelujitas.ujhazcentrum.hu felületén az idei állami felújítási támogatással kapcsolatos kalkulátor mellett, a regisztrálók az igénylésre vonatkozó hasznos információkat, segédleteket, hivatalos formanyomtatványokat és szakértői tippeket is találhatnak. Az oldalra való bejelentkezés után egy általános információs csomag mellett dedikált szakértő elérhetőségét is a felújítást tervezők rendelkezésére bocsátja az újHÁZ Centrum.

Az Otthonfelújítási Támogatással kapcsolatos információs weboldalt hozott létre az újHÁZ Centrum. Az országos építőanyag kereskedelmi hálózat saját tapasztalatai és a vevők visszajelzései alapján alkotta meg a virtuális kisokost, amellyel az otthonukat átalakító családok számára biztosítanak szakértő segítséget. Az érdeklődők a felületen tájékozódhatnak az állami támogatás igénylésének feltételeiről, a folyósításhoz vezető lépésekről és a kedvezmény mértékéről is, amely folyamatosan módosul és aktualizálódik a jogszabályi változásoknak megfelelően.

Az otthonfelújítási microsite-on a felhasználók egy gyors regisztrációt követően elérik az úgynevezett újHÁZ Centrum Otthonteremtési Alapozó Csomagot, amely többféle segédanyagot és praktikus információkat tartalmaz.

Az online számlaösszesítővel az ügyfelek áttekinthetik a kiadásaikat, az igényléshez kérelem- és szerződésmintákat tölthetnek le, valamint hasznos linkeket és folyamatábrát is találnak a felújítási támogatás igénylésének lépéseiről.

Az újHÁZ Centrum egy kalkulátort is elhelyezett a honlapon, amellyel a felújításra várók kiszámolhatják, pontosan milyen támogatási összegre jogosultak, és az milyen arányban oszlik meg az anyagköltség, illetve a munkadíjak között. Az általános információk mellett a cég személyre szabott tanácsadást is biztosít az érdeklődőknek: a weboldalra regisztrálók az Otthonteremtési Alapozó Csomag részeként egy bankfüggetlen szakértő közvetlen elérhetőségét is megtalálhatják, aki rövid időn belül választ ad az ügyfelek kérdéseire.

Dr. Rázsóné Szórády Csilla, az újHÁZ Centrum vezérigazgatója szerint rengeteget változott a piac az új támogatások miatt, ami hatással van a szakemberek leterheltségére és az árképzésre is, ezért nincsenek könnyű helyzetben azok, akik laikusként szeretnének eligazodni az új szabályok között:

„Fontosnak tartjuk a vásárlóink tájékoztatását és edukációját a piacot befolyásoló trendekről, ezért az elmúlt időszakban egy olyan platform megteremtésén dolgoztunk, mely nagy segítséget nyújthat az Otthonfelújítási Támogatásra pályázóknak. Egy felújítás során nemcsak az ingatlan szépül meg, hanem új otthon is születik, ezért fontos, hogy a vásárlóink minden igényét figyelembe vegyük és szakmai tanácsadással segítsük őket a nagy döntések előtt.

Az online felületünkkel az érdeklődők tájékozódását és informálódását a virtuális térben támogatjuk, ugyanakkor komplex, egyénre szabott szaktanácsadást továbbra is a kereskedéseinkben biztosítunk a vevők számára, ahol személyesen megtekinthetik a termékeinket és akár 3D látványtervezést is igénybe vehetnek az álomotthonuknak legmegfelelőbb döntések meghozatalához.”

Az Otthonfelújítási Támogatást igénylők számára további információ az otthonfelujitas.ujhazcentrum.hu oldalon található.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Jön a felújítási boom

Jön a felújítási boom

Vajon lesz, aki elvégzi a kivitelezési munkát?

Íme, ki és mire igényelhet felújítási támogatást

Íme, ki és mire igényelhet felújítási támogatást

Teaser: a külföldi tb-jogviszonyt is elfogadják hozzá.

Otthonfelújítási támogatás = energiahatékony lakások?

Otthonfelújítási támogatás = energiahatékony lakások?

Az otthonfelújítási támogatás lehetőséget teremt a környezettudatos és ezáltal energiahatékony szolgáltatások támogatására.

Hirdetés