Elindította szállodai üzletágát a WING

A vállalat egyedülálló módon az ingatlanpiac minden szegmensében jelen van.

A már megvalósult és folyamatban lévő fejlesztésekre, húsz éves ingatlanpiaci szakértelmére, valamint a kedvező piaci környezetre alapozva elindítja szállodai üzletágát Magyarország elsőszámú ingatlanfejlesztője, a WING Zrt. A vállalat egyedülálló módon az ingatlanpiac minden szegmensében jelen van, az elsődlegesnek számító irodaportfólió mellett az ipari, kiskereskedelmi és lakóingatlanok területén is. Szállodák tekintetében pedig a nevéhez fűződik az ország egyetlen közvetlen repülőtéri kapcsolattal rendelkező szállodája, az ibis Styles Budapest Airport Hotel, valamint a B&B Hotels első építés alatt álló magyarországi egysége is. A szállodaportfólió bővítésének részeként már az engedélyeztetési fázisban van egy, a MÜPA szomszédságában tervezett 179 szobás, dunai panorámás szálloda, valamint egy, a Liszt Ferenc repülőtérről csupán néhány perces távolságra elhelyezkedő 187 szobás hotel, és előkészítés alatt áll egy kiváló lokációval rendelkező 300 szobaegységet meghaladó hotel épület is.

A hotelfejlesztésekre specializálódott üzletág célja, hogy a kedvező piaci környezetre alapozva, a növekvő igényekre reagálva, a cégtől megszokott magas minőségű szállodákkal támogassa a hazai turizmust.

A megalakulása óta eltelt húsz évben a WING az ingatlanpiac minden szegmensében letette névjegyét, hiszen az elsődlegesnek számító irodaportfólió mellett az ipari és kiskereskedelmi, valamint a lakóingatlanok területén is maradandót alkotott. A nevéhez számos székházépület fűződik, többek között a Telekom székháza, amely az ország legnagyobb irodaépülete, olyan speciális épületek, mint a Wizz Air repülőgépszimulátorral felszerelt oktatóközpontja, vagy az első, közösségi szolgáltatásokat kínáló innovatív lakópark, a díjnyertes Kassák Residence is.

A Telekom ikonikus új épülete

A szállodafejlesztés területe sem ismeretlen a WING számára, ugyanis a cég fejlesztésében valósult meg az építőipari nívódíjjal kitüntetett, közvetlen repülőtéri kapcsolattal rendelkező ibis Styles Budapest Airport Hotel. A 2-es terminál mögött felépült ötszintes, 5200 négyzetméteres szálloda 145 szobával várja elsősorban az üzleti és magánútra érkezőket, valamint az átutazókat. A hotelt a repülőtér hangulatát idézve és a kor belsőépítészeti trendjeit követve tervezték meg, amely így üde színfoltja lett a légikikötőnek. A tavalyi évben indította el a cég egy meglévő irodaházának átalakítását 217 szobás szállodává a francia B&B szállodalánccal stratégiai partnerségre lépve, amely így az első hazai egysége lesz a világszerte több mint 400 hotellel rendelkező szállodaláncnak.

„A WING működésének húsz éve alatt széleskörű tapasztaltot szerzett az ingatlanfejlesztés minden területén, nemzetközi cégek számára épített világszínvonalú épületeket és különösen sikeres speciális igények megvalósításában.

Meglévő szakértelmünkre alapozva indítottuk el a szállodai üzletágat, mivel a szegmens dinamikus fejlődésében jelentős potenciált látunk.

Célunk, hogy mint a hazai piacvezető ingatlanvállalkozás az ingatlanfejlesztés minden területén tovább erősítsük pozícióinkat, immáron meghatározó, professzionális szereplőként képviseltessük magunkat a szállodapiacon is és szorosabbra fűzzük együttműködésünket a legnagyobb nemzetközi szállodapiaci szereplőkkel” – mondja Noah Steinberg, a WING elnök-vezérigazgatója.

Az ibis Styles Budapest Airport Hotel

Az új bejelentés jegyében már folyamatban van az engedélyezése egy a MÜPA szomszédságában tervezett 179 szobás, dunai panorámás szállodának, valamint a Liszt Ferenc repülőtérről csupán néhány perces távolságra elhelyezkedő 187 szobás hotelnek és előkészítés alatt áll egy további 300 szobaegységgel rendelkező épület. Mindemellett a WING folytatja a további projektlehetőségek és potenciális partnerek keresését.

Sajtóközlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Félbehagyott épületből négycsillagos superior szálloda Esztergomban

Félbehagyott épületből négycsillagos superior szálloda Esztergomban

A Market Építő Zrt. fejlesztése panorámát kínál a bazilikára.

Szerkezetkész az Andrássy úti A52 Hotel

Szerkezetkész az Andrássy úti A52 Hotel

A 121 szobás szálloda a jövő év elején nyithatja meg kapuit.

A Telekom székházban már folyamatos a levegő vírus- és kórokozó-mentesítése

A Telekom székházban már folyamatos a levegő vírus- és kórokozó-mentesítése

Miután a légtechnikai rendszerbe integrált UV-C fényes fertőtlenítőket építettek be.

Hirdetés