A beruházás újabb két bank bizalmát nyerte el.

A főváros modern kori történetének legnagyobb városnegyedében már öt épület elkészült, több mint 750 lakást értékesítettek és közel húszezer négyzetméternyi irodaterületen élvezhetik a Bérlők a BudaPart előnyeit. A beruházás újabb két bank bizalmát nyerte el: a BudaPart CITY irodaházat a Magyar Fejlesztési Bank és a Takarékbank Zrt. egyenlő arányban finanszírozza.

 A BudaPart madártávlatbólA BudaPart CITY homlokzata

A BudaPart CITY irodaház a Property Market fejlesztésében jön létre, melynek szerkezetépítési munkáit 2020 őszén fejezte be a kivitelező Market Építő Zrt. Az irodaépületben számos gépészeti és elektromos fejlesztés elkészült, felhúzták a homlokzati elemeket, a tetőkertek kialakítása és a liftek beemelése folyamatban van, hamarosan pedig megkezdődik az épület körüli térburkolat kialakítása, a homlokzati állványzat bontása is. A fenntarthatósági és energiahatékonysági szempontokat előnyben részesítő épület 2021 nyarán kerül átadásra. 

Az új épület hat emeleten kínál iroda- és üzlethelyiségeket, amire jelentős érdeklődést mutatnak a hazai és nemzetközi vállalatok. Ezt jól bizonyítja, hogy a húszezer négyzetméternyi terület közel egyharmadát már bérbeadták.

A Bérlők – köztük a neves gyógyszervállalat, a Bayer Hungária is –, már egy teljesen működő városnegyedbe költözhetnek be, ahol az elérhető üzletek és a szolgáltatási portfólió folyamatosan bővül. A BudaPart dolgozói mindezek mellett az egyedülálló természeti adottságokat is élvezhetik: az épület a Dunától, a Kopaszi-gáttól, a Lágymányosi-öböltől, a hamarosan elkészülő központi parktól mindössze két perc sétára található, így a vízparti felfrissülést és zöldövezeti kikapcsolódást egész nap folyamán élvezhetik. A pékség, zöldséges, virágbolt és étterem mellett hamarosan fagylaltozó, drogéria, szépségszalon, applikáció alapú élelmiszerbolt, Beach&Bar, továbbá újabb vendéglátóegységek is nyílnak, de a fejlesztés során több sportpálya, gyógyszertár, óvoda, valamint felnőtt és gyermek háziorvosi rendelő is megvalósul.

Shopping street a BudaParton

„A BudaPart projekt indítása óta számos jelentős mérföldkövet értünk el és különösen büszke vagyok arra, hogy a beruházás sikerességét most újabb két bank ismerte el. A Magyar Fejlesztési Bankkal és a Takarékbank Zrt.-vel létrejött finanszírozási szerződés a magas minőség, a kiváló fejlesztés és a megbízható, tőkeerős háttér mellett még tovább növeli a biztonságot a bérlők és a leendő munkavállalók számára” – mondta el Dr. Nádasdy Bence, a BudaPart vagyonkezelésért felelős ügyvezető igazgatója.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Több kategóriában is győzelmi esélyekkel indul Az Év Irodája versenyen a Market

Több kategóriában is győzelmi esélyekkel indul Az Év Irodája versenyen a Market

Fókuszban a BudaPart fejlesztései és a Market 6.0 székház.

Óvoda és háziorvosi rendelő is nyílik a BudaParton

Óvoda és háziorvosi rendelő is nyílik a BudaParton

A főváros legújabb városnegyedében folyamatosan bővülnek a kereskedelmi egységek és a rekreációs lehetőségek is.

Fővárosi fejlesztések magas építészeti értékkel

Fővárosi fejlesztések magas építészeti értékkel

A Property Market tevékenysége jelentősen hozzájárul a főváros megújulásához – most még többet megtudhatsz a landmark projektjeiről.

Hirdetés