A WING megvásárolta a Petőfi híd budai lábánál található, kiemelkedő minőségű, díjnyertes Infopark D Irodaházat.

A WING, a hazai ingatlanpiac vezető, magyar magántulajdonban lévő vállalkozása, egyik befektetési alapján keresztül megvásárolta a Petőfi híd budai lábánál található, kiemelkedő minőségű, díjnyertes Infopark D Irodaházat. A tranzakció a HypoNoe Bank AG finanszírozásával valósult meg.
Az Infopark D Irodaház egy 2007-ben épült, hatemeletes, 19 ezer négyzetméteres épület, amelynek bérbeadottsága közel 100 százalékos, olyan nagyobb bérlőkkel, mint az IBM, Strabag és a DBH. A kiváló minőségben épült irodaház háromszintes mélygarázsában 353 parkolóhely található, az épület tetején zöld tetőterasz helyezkedik el, míg az épületben étterem várja az ott dolgozókat.

“Az Infopark D Irodaház tökéletesen illeszkedik a portfoliónkba, amelyben egyre nagyobb szerepet kap a dél-budai térség. Az irodaház építészetileg is kiemelkedő – ahogyan ezt a 2007-ben nyert “Budapest Építészeti Nívódíja” elismerés is mutatja -, kitűnő állapotban van és a bérlői mix is első osztályú. Ezen túl közvetlenül mellette található két projektünk, a nemrégiben átadott Ericsson Ház és itt épül az újonnan bejelentett Siemens-evosoft székház ” – mondta Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója.A WING egyre aktívabb a dinamikusan fejlődő dél-budai alpiacon, amely két patinás magyar egyetem, a BME és az ELTE kampuszának közvetlen szomszédságában található. A Magyar Nobel-díjasok K+F Parkjának első ütemeként felépült Ericsson Házat májusban adták át ünnepélyes keretek között. A fejlesztési terv második ütemeként pedig még a nyáron elindul az új, 20 ezer négyzetméteres Siemens-evosoft székház építése, tovább erősítve a WING jelenlétét Dél-Budán.

forrás: sajtóközlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretne előfizetni magazinunkra, itt teheti meg.

Kapcsolódó

A Futureal 150 millió euró értékű hitelt kapott az Etele Plaza fejlesztésére

A Futureal 150 millió euró értékű hitelt kapott az Etele Plaza fejlesztésére

Az évtized legnagyobb hazai bevásárlóközpont-fejlesztési hitelmegállapodását kötötte meg a Futureal az UniCredit és az Erste Csoport.

A GRAPHISOFT kilépett a teljes építőipari szoftverpiacra

A GRAPHISOFT kilépett a teljes építőipari szoftverpiacra

A 1-1,5 milliárd forint feletti beruházások digitalizációval tehetőek hatékonnyá.

A jövő elérkezett

A jövő elérkezett

SAPA alumínium rendszerek és keret nélküli tűzgátló Coolfire FR, BR üvegfal rendszerek EI30, EI60, EI90, EI120 perces tűzállósággal. 

Intelligens épületüzemeltetési rendszert fejlesztett a Skanska

Intelligens épületüzemeltetési rendszert fejlesztett a Skanska

Az irodaházakra fejlesztett szoftver egy bármely felhasználó által elérhető mobil applikációt és egy, a bérlők és az épületfenntartók rendelkezésére álló internetes portált foglal magában.

Új budapesti kerületben kezd építkezni a Cordia

Új budapesti kerületben kezd építkezni a Cordia

Fontos mérföldkövekhez ért az idén Magyarország legnagyobb lakásfejlesztője, a Futureal-csoporthoz tartozó Cordia. 

Rekordforgalmat ért el a Praktiker

Rekordforgalmat ért el a Praktiker

Minden várakozást felülmúlóan növelte árbevételét a Praktiker 2017-ben.

Hirdetés