Pályázz üres szoborfülkére!

Amikor sétálsz a városban, észreveszed a részleteket? A lábad elé nézel, vagy a háztetőket figyeled? A Ferenczy Múzeumi Centrum  összegyűjtött néhány fülkeszobrot a szentendrei belvárosból. Láttad már ezeket?  Szűz Mária? Áprily Lajos? Kereskedőjelvény? És van esetleg üres fülke is…?

Ez a szoborfülke egyelőre üresen áll, de izgatottan várja leendő lakóit. Ha szeretnéd, hogy a te szobrod, installációd kerüljön a fülkébe, jelentkezz!

Alkotásodat bármilyen anyagból (fa, agyag, rongy, papír, fém, stb.), tetszőleges technikával elkészítheted. Egyedül a kiadó fülke méretére figyelj (magasság: 70 cm, szélesség: 50 cm, mélység: 35 cm).  Pályázni egyéni és csoportos alkotással 18 éves korig lehet. 

Minden beérkezett pályaművet kiállítunk, kéthetente ünnepélyes szoboravatást tartunk az online térben. Fülkeszobrodat a Kossuth utcában sétáló járókelők a nap 24 órájában megcsodálhatják majd.

A pályázat időtartama: 2021. február 15. és 2021. június 15. között. Részvételi szándékodat a ezen a mailcímen mailcímen jelezheted.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Egy irodaépület új élete | Megújulás költséghatékonyan!

Egy irodaépület új élete | Megújulás költséghatékonyan!

A refreshing nem csak válsághelyzetben praktikus megoldás...

Nyitott Templomok Hétvégéje Szentendrén

Nyitott Templomok Hétvégéje Szentendrén

Szakralitás, művészet, Szentendre szeptember első hétvégéjén.

Világsztár építészekkel folytatódik a Szentendrei Építészszalon

Világsztár építészekkel folytatódik a Szentendrei Építészszalon

A február 25-i esemény vendége Martinkó József, az Octogon főszerkesztője lesz

Hirdetés