2023 februárjától Pintyőke Marcell tölti be a NAVIGATOR Group kereskedelmi és marketing igazgatói pozícióját.
 

Pintyőke Marcell

November 11-től Novák Iringó tölti be az Indotek Group marketing és kommunikációs vezetői pozícióját. Az új kolléga az elmúlt 20 évben a vállalati marketing és kommunikáció területén, számos márka felépítésében és stratégiai projektek megvalósításában vett részt. Szakmai munkásságát és szerepét elismerve 2022-ben beválasztották Magyarország 50 legsikeresebb marketing-kommunikációs döntéshozója közé.

Marcell az INDOTEK Grouptól érkezett a NAVIGATOR Group-hoz, ahol – többek között – a társaság és tagvállalatai hazai és nemzetközi marketing és értékesítési stratégiájáért felel.

Pintyőke Marcell egyaránt dolgozott a B2B és a B2C szektornak is, nem csak Magyarországon, hanem a CEE régióban számos országban. Szakmájában fókuszterület a befektetéskezelés, portfoliómenedzsment, ingatlankezelés és a retail marketing.

Marketing és kommunikációs vezetőként tevékenykedett a KÉSZ Csoportnál és az Indotek Csoportnál, ahol irányított magyar és nemzetközi marketing és kereskedelmi projekteket. A tagvállalatok kapcsán tapasztalatokat szerzett az élelmiszeriparban, szálloda és vendéglátás szektorban, retail valamit innovációs és termékfejlesztés területen.

 

Forrás: sajtóanyag

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Újjáépítik a New York leégett történelmi épületét

Újjáépítik a New York leégett történelmi épületét

A város kéz a kézben dolgozik a chinatowni közösséggel, és új ötleteket is várnak a terület jövőjével kapcsolatban.

Középpontban az építészet a friss Artmagazinban

Középpontban az építészet a friss Artmagazinban

Az új, 2020/3-as lapszámban központi szerep jut az építészetnek. Kezdve a borítóval.

Hirdetés