Négyrészes videósorozatban mutatja be a WING az épülő Liberty-t – nézd meg az első részt az OCTOGON online-on!

Jelentős eseménnyel indul a 2023-as év a WING számára, hiszen az első félévben átadja egyik zászlóshajó-ingatlanfejlesztési projektjének első ütemét, a vegyes funkciójú Liberty komplexumot. Az épülettel Budapest a jövő irodaházával lesz gazdagabb. Magyarósi Csaba videós-influenszer január 16-án indult, négyrészes videósorozatában nyújt betekintést az érdeklődőknek az új építésű, energiahatékony és modern épület fejlesztésének és építésének hátterébe.

 

Magyarósi Csaba évek óta a magyar tech szcéna emblematikus alakja, tartalmaiban rendszeresen izgalmasabbnál izgalmasabb technológiai újdonságokat, fejlesztéseket mutat be követői számára. Ki is lehetne nála megfelelőbb ember, hogy bemutassa a jövő innovatív épületét?

A kéthetente megjelenő, összesen négy részes videósorozatban az érdeklődők egyszerre informatív és szórakoztató módon ismerhetik meg a vegyes funkciós Liberty épület fejlesztésének és építésének hátterét a tervezőasztaltól egészen a kivitelezésig, a komplexum prémium szolgáltatásait, valamint a lokációjának köszönhető infrastrukturális előnyöket.
 


Csaba a projekten dolgozó szakemberek segítségével bemutatja a Liberty filozófiáját, fejlesztésének és építésének hátterét, illetve az épület legfontosabb tulajdonságait és újításait. A tartalmakban arról is szó esik majd, hogy milyen tekintetben hoz változást a komplexum a magyar ingatlanpiacra, illetve arról is bővebb információkat kaphatunk, hogy a vállalatoknak a világjárvány utáni időszakban milyen munkavállalói igényeket kell kielégíteniük, ha a dolgozókat újra vissza szeretnék csábítani az irodába.

Az innovatív projekt a Könyves Kálmán körút – Albert Flórián út kereszteződésénél, a Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről érkezve a belváros kapujában helyezkedik el. A nézők megismerhetik a rohamosan fejlődő városrész adottságait, valamint az is kiderül, hogy a Libertyben épülő, 3-4 csillagos szállodák miért lesznek különösen vonzóak a vendégek számára. Különböző kulisszatitkokra is fény derül a videók során, például az érdeklődők megismerhetik, hogy milyen váratlan kihívásokkal kellett szembenézniük a projekt során a tervezőknek, a mérnököknek és az építőknek egyaránt. Mindemellett a videósorozatban Csaba ellátogat majd a WING, Közép-Európa egyik vezető ingatlanfejlesztő és -befektető vállalatcsoportjának irodájába is, ahol megismerkedik a cégcsoport által fejlesztett, meghatározó épületekkel.
 


A Liberty épülete vonzó lesz a munkavállalók és a munkáltatók számára is, hiszen igénybe vehetik majd az épület prémium szolgáltatásait, úgymint autómosó, élelmiszerbolt, rendezvényszervezés, catering és kávézó, konferenciaterem szolgáltatás, tetőszinti futó- és sportpálya. Mindezek mellett az épületben megvalósuló dual-branded, háromcsillagos ibis és négycsillagos Tribe szálloda szolgáltatásai az irodaház munkavállalói számára kedvezményesen vehetők majd igénybe, így a panorámás rooftop bár is, amely munka utáni találkozókra vagy csapatépítésre is kiváló helyszínként szolgálhat.
 


A Liberty néhány percen belül elérhető vonzáskörzetében található a Lurdy Ház, élelmiszerboltok, valamint számos étkezési és kulturális lehetőség. Emellett a környék a közelmúltban jelentős fejlesztéseken esett át és további nagyívű projektek vannak folyamatban, amelyek által folyamatosan nő a városrész és egyúttal a Liberty presztízse. A négyrészes videósorozat 2023. január 16-án indult, a tartalmak a WING Youtube csatornáján keresztül érhetőek el.

 

 

A videósorozat a Liberty by WING weboldalon is elérhető.
 

Szereplők:
Magyarósi Csaba
Angel Gábor vezérigazgató-helyettes – irodaprojektek, WING Zrt.
Bakonyi Attila vezérigazgató – Bernecker Zrt.
Csiki-Huszár Katalin projektvezető – szállodafejlesztések, Wing Zrt.
Dombi Miklós igazgató, alapító – DPI design Kft.
Hancz Anita szenior értékesítési vezető – irodaprojektek, WING Zrt.
Tornyi Barna projektvezető – irodaprojektek, WING Zrt.
Közreműködő ügynökség: t:ime Reklámügynökség

 

Forrás: sajtóanyag

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Elkészült az East Gate Pro Business Park első üteme

Elkészült az East Gate Pro Business Park első üteme

Újabb ipari csarnokokat adott át a WING.

Az RTL új stúdió épületét a WORKUP kivitelezi (X)

Az RTL új stúdió épületét a WORKUP kivitelezi (X)

A piacvezető médium új székhelyét a WING tulajdonában lévő Liget Centerben és a hozzá tartozó Auditóriumban alakítják ki.

A legmodernebb vetítési technikákkal nyit a GOBUDA Mozi

A legmodernebb vetítési technikákkal nyit a GOBUDA Mozi

Július 1-jétől a mozi a hét minden napján várja a filmrajongókat prémium moziélményével.

Hirdetés