Négyrészes videósorozatban mutatja be a WING az épülő Liberty-t – nézd meg az első részt az OCTOGON online-on!

Jelentős eseménnyel indul a 2023-as év a WING számára, hiszen az első félévben átadja egyik zászlóshajó-ingatlanfejlesztési projektjének első ütemét, a vegyes funkciójú Liberty komplexumot. Az épülettel Budapest a jövő irodaházával lesz gazdagabb. Magyarósi Csaba videós-influenszer január 16-án indult, négyrészes videósorozatában nyújt betekintést az érdeklődőknek az új építésű, energiahatékony és modern épület fejlesztésének és építésének hátterébe.

 

Magyarósi Csaba évek óta a magyar tech szcéna emblematikus alakja, tartalmaiban rendszeresen izgalmasabbnál izgalmasabb technológiai újdonságokat, fejlesztéseket mutat be követői számára. Ki is lehetne nála megfelelőbb ember, hogy bemutassa a jövő innovatív épületét?

A kéthetente megjelenő, összesen négy részes videósorozatban az érdeklődők egyszerre informatív és szórakoztató módon ismerhetik meg a vegyes funkciós Liberty épület fejlesztésének és építésének hátterét a tervezőasztaltól egészen a kivitelezésig, a komplexum prémium szolgáltatásait, valamint a lokációjának köszönhető infrastrukturális előnyöket.
 


Csaba a projekten dolgozó szakemberek segítségével bemutatja a Liberty filozófiáját, fejlesztésének és építésének hátterét, illetve az épület legfontosabb tulajdonságait és újításait. A tartalmakban arról is szó esik majd, hogy milyen tekintetben hoz változást a komplexum a magyar ingatlanpiacra, illetve arról is bővebb információkat kaphatunk, hogy a vállalatoknak a világjárvány utáni időszakban milyen munkavállalói igényeket kell kielégíteniük, ha a dolgozókat újra vissza szeretnék csábítani az irodába.

Az innovatív projekt a Könyves Kálmán körút – Albert Flórián út kereszteződésénél, a Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről érkezve a belváros kapujában helyezkedik el. A nézők megismerhetik a rohamosan fejlődő városrész adottságait, valamint az is kiderül, hogy a Libertyben épülő, 3-4 csillagos szállodák miért lesznek különösen vonzóak a vendégek számára. Különböző kulisszatitkokra is fény derül a videók során, például az érdeklődők megismerhetik, hogy milyen váratlan kihívásokkal kellett szembenézniük a projekt során a tervezőknek, a mérnököknek és az építőknek egyaránt. Mindemellett a videósorozatban Csaba ellátogat majd a WING, Közép-Európa egyik vezető ingatlanfejlesztő és -befektető vállalatcsoportjának irodájába is, ahol megismerkedik a cégcsoport által fejlesztett, meghatározó épületekkel.
 


A Liberty épülete vonzó lesz a munkavállalók és a munkáltatók számára is, hiszen igénybe vehetik majd az épület prémium szolgáltatásait, úgymint autómosó, élelmiszerbolt, rendezvényszervezés, catering és kávézó, konferenciaterem szolgáltatás, tetőszinti futó- és sportpálya. Mindezek mellett az épületben megvalósuló dual-branded, háromcsillagos ibis és négycsillagos Tribe szálloda szolgáltatásai az irodaház munkavállalói számára kedvezményesen vehetők majd igénybe, így a panorámás rooftop bár is, amely munka utáni találkozókra vagy csapatépítésre is kiváló helyszínként szolgálhat.
 


A Liberty néhány percen belül elérhető vonzáskörzetében található a Lurdy Ház, élelmiszerboltok, valamint számos étkezési és kulturális lehetőség. Emellett a környék a közelmúltban jelentős fejlesztéseken esett át és további nagyívű projektek vannak folyamatban, amelyek által folyamatosan nő a városrész és egyúttal a Liberty presztízse. A négyrészes videósorozat 2023. január 16-án indult, a tartalmak a WING Youtube csatornáján keresztül érhetőek el.

 

 

A videósorozat a Liberty by WING weboldalon is elérhető.
 

Szereplők:
Magyarósi Csaba
Angel Gábor vezérigazgató-helyettes – irodaprojektek, WING Zrt.
Bakonyi Attila vezérigazgató – Bernecker Zrt.
Csiki-Huszár Katalin projektvezető – szállodafejlesztések, Wing Zrt.
Dombi Miklós igazgató, alapító – DPI design Kft.
Hancz Anita szenior értékesítési vezető – irodaprojektek, WING Zrt.
Tornyi Barna projektvezető – irodaprojektek, WING Zrt.
Közreműködő ügynökség: t:ime Reklámügynökség

 

Forrás: sajtóanyag

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Ingatlanfejlesztési Nívódíjat nyert a Telekom székház

Ingatlanfejlesztési Nívódíjat nyert a Telekom székház

A WING Zrt. tulajdonában álló épület az „Iroda kategória” I. helyezettje lett a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj pályázaton.

FIABCI-díjat nyert a Telekom székház, a MOME campus és a Budai Vigadó is

FIABCI-díjat nyert a Telekom székház, a MOME campus és a Budai Vigadó is

Hét-hét kategória, illetve különdíj nyertesei örülhettek a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj átadásán.

A WING lett a legjobb magyarországi fejlesztő

A WING lett a legjobb magyarországi fejlesztő

A Real Estate Awardson a WING nyerte a „Legjobb fejlesztő Magyarországon” és a „Legjobb irodafejlesztő Magyarországon” díjakat.

Hirdetés