Építész vagy művészeti szakon tanulsz vagy végeztél? Van olyan projekted, ami mögött érdekes gondolatmenet rejtőzik? Mutasd meg a DECODE zsűrijének és nyerd Te a 2022-es DECODE Díjat!

A DECODE Kortárs Építészeti és Művészeti Alapítvány idén ötödik alkalommal rendezi meg a DECODE díjpályázatot. A központban ismét az alkotások mögött rejlő történetek állnak.


A pályaművek összdíjazása növekedett, ezúttal 2.100.000 Ft. Az ünnepélyes díjátadó és kiállítás megnyitó november 16-án lesz új helyszínen, az Irányi Palotában.

 


A zsűriben a szakma elismert képviselői:

Építészeti oldalról:

Dr. Szabó Levente DLA, Ybl-, Pro Architectura- és Prima-díjas építész, a BME Építészmérnöki Kar, Középülettervezési Tanszék tanszékvezető egyetemi tanára
Dr. Anthony Gall Phd, Ybl- és Pro Architectura díjas építész, Óbudai Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Kar, egyetemi tanára és dékánja
Golda János Ybl-, Pro Architectura- és Príma-díjas építész, a Magyar Művészeti Akadémia rendes tagja
Bordás Péter, a BORD Építész Stúdió alapítója és tulajdonosa
 


Művészeti oldalról:

Kálmán Borbála a Ludwig Múzeum – Kortárs Művészeti Múzeum, kurátora, művészettörténész
Etentuk Inemesit kulturális menedzser, az Artlocator Magazin alapítója
Dr. Kukla Krisztián, az Art Quarter Budapest (aqb) művészeti vezetője


Az idei szponzorok között új tagokat is üdvözölhetnek. Immár 5 éve exkluzív támogató a PERI Magyarország, akik egyben a kiállítótér kialakításában is nagy szerepet vállalnak. A Spotlight-díj a BeLight! jóvoltából kerül majd átadásra, a társadalmat szolgáló legkiemelkedőbb alkotás elismeréseként. Az új támogatók között idén az Optinvest Zrt. a helyszínt biztosítja fő támogatóként-, illetve a Sauska és a Jaguar is a kezdeményezés mellé állt. A Díj alapítójaként pedig már 5 éve a BORD Építész Stúdió biztosítja a program stabil hátterét.

Várják a jelentkezéseteket!


#DECODE2022
A pályázat benyújtását megelőzően regisztrálni szükséges a e-mail címen e-mail címen, melynek határideje október 20., csütörtök 12 óra.
A pályázat benyújtásának határideje pedig október 24., hétfő 12 óra.

A pályázati kiírás ITT letölthető.

 

DECODE | Web | Facebook | Instagram

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Regisztrálj a DECODE-ra! (X)

Regisztrálj a DECODE-ra! (X)

Építész vagy művészeti szakon tanulsz vagy végeztél? Van olyan projekted, ami mögött érdekes gondolatmenet rejtőzik? Mutasd meg a DECODE zsűrijének és nyerd Te a 2022-es DECODE Díjat!

Decode pályázat 2022-ben is!

Decode pályázat 2022-ben is!

Ismét várják építészek, valamint vizuális és alkalmazott művészek koncepciózus projektjeit.

Hirdetés