Hirdetés

Várhatóan májustól fogadja első vendégeit Pécs központjában a felnőttbarát Fibula Residence Hotel & Wellness.

Várhatóan májustól fogadja első vendégeit Pécs központjában a felnőttbarát Fibula Residence Hotel & Wellness. A hotel egy hagymafejes fibuláról kapta a nevét, melyet a parkoló területén végzett, évekig elhúzódó ásatások során találtak. 

A teljesen új építésű, öt épületből álló apartmanszálloda a felnőtt turistákra fókuszál, de rendezvényeknek, konferenciáknak is helyet ad. A hotel összesen 32 modern stílusú apartmannal és szobával rendelkezik. 

A három épületet kitevő szállodai rész 17 szobája közül – a 25 négyzetméteres standard franciaágyas szobától a 44-50 négyzetméteres szuperior és studio lakosztályon át a kétszintes, 60 négyzetméteres VIP lakosztályig – többféle méretű komfortfokozatú szoba található.

A hotel konferenciaterme és rendezvényekre is alkalmas pinceterme összesen 100 férőhelyes. Borkóstolásra is alkalmas pincéje 40 vendéget tud kiszolgálni.

Wellness részlege, mely klubrendszer alapján a nem szállóvendég előtt is nyitva áll, közel 400 négyzetméteren terül el, ahol medence, jakuzzi és szaunavilág, valamint különleges illatok, trópusi élményzuhany és egzotikus fényhatások szolgálják az egészséges életmód rajongóit. A vendégek kényelmét egy kis „mediterrán udvar” is szolgálja, amely nem más, mint az öt épület által közrefogott,  pálmákkal díszített, hangulatos belsőkert.

A szálloda nem visz éttermet, csupán hidegkonyhát, így a vendégek igény esetén kontinentális reggelit rendelhetnek.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Gyerekzsivaj a tetők felett

Gyerekzsivaj a tetők felett

Kortárs óvoda Pécs történelmi belvárosában

Szögtörés

Szögtörés

Minaro Hotel MGallery épülete Tokajban

A szocializmus szállodái egy formatervező szemével | Hungarian Objects 2. rész – Hevesi Annabella

A szocializmus szállodái egy formatervező szemével | Hungarian Objects 2. rész – Hevesi Annabella

Mi történik, ha egy építész által válogatott képanyag egy formatervező kezébe kerül?

Hirdetés