Hirdetés

Várhatóan májustól fogadja első vendégeit Pécs központjában a felnőttbarát Fibula Residence Hotel & Wellness.

Várhatóan májustól fogadja első vendégeit Pécs központjában a felnőttbarát Fibula Residence Hotel & Wellness. A hotel egy hagymafejes fibuláról kapta a nevét, melyet a parkoló területén végzett, évekig elhúzódó ásatások során találtak. 

A teljesen új építésű, öt épületből álló apartmanszálloda a felnőtt turistákra fókuszál, de rendezvényeknek, konferenciáknak is helyet ad. A hotel összesen 32 modern stílusú apartmannal és szobával rendelkezik. 

A három épületet kitevő szállodai rész 17 szobája közül – a 25 négyzetméteres standard franciaágyas szobától a 44-50 négyzetméteres szuperior és studio lakosztályon át a kétszintes, 60 négyzetméteres VIP lakosztályig – többféle méretű komfortfokozatú szoba található.

A hotel konferenciaterme és rendezvényekre is alkalmas pinceterme összesen 100 férőhelyes. Borkóstolásra is alkalmas pincéje 40 vendéget tud kiszolgálni.

Wellness részlege, mely klubrendszer alapján a nem szállóvendég előtt is nyitva áll, közel 400 négyzetméteren terül el, ahol medence, jakuzzi és szaunavilág, valamint különleges illatok, trópusi élményzuhany és egzotikus fényhatások szolgálják az egészséges életmód rajongóit. A vendégek kényelmét egy kis „mediterrán udvar” is szolgálja, amely nem más, mint az öt épület által közrefogott,  pálmákkal díszített, hangulatos belsőkert.

A szálloda nem visz éttermet, csupán hidegkonyhát, így a vendégek igény esetén kontinentális reggelit rendelhetnek.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

A barokk és a protestantizmus: A Károlyi-Csekonics palota funkcióváltása

A barokk és a protestantizmus: A Károlyi-Csekonics palota funkcióváltása

Kialakítottak egy működő egyetemi kampuszt, valamint a műemléki elvek tiszteletben tartásával megfelelő reprezentációs tereket biztosítottak a dékáni hivataloknak.

Üveghomlokzat, gyémántalakzat

Üveghomlokzat, gyémántalakzat

Tükröződő és tükröződésmentes üvegezéssel játszottak a Cumulus Architects építészei a Marriott egyik legújabb, bukaresti hotelépületén.

Tisztelet a múltnak - átépítés után újjáéled a Bem tér

Tisztelet a múltnak - átépítés után újjáéled a Bem tér

A Bem téri épület városképi jelentőségű főhomlokzatát megőrzik, díszeit helyreállítják, az új funkciók kialakításával nyitottabb, befogadóbb lesz az épület.

Nincs találat!

Hirdetés