Hirdetés

Ma nyílik meg az újjászülető Andrássy Kúria

Magas minőségű szolgáltatásokkal, új névvel és arculattal, ambiciózus fejlesztésekkel.

Hirdetés

Május 14-től ismét megnyitja kapuit a patinás Andrássy Kúria, amely magas minőségű szolgáltatásokkal, új névvel és arculattal, valamint ambiciózus fejlesztésekkel várja vendégeit. A tokaji borvidék ötcsillagos szállodája a BDPST Group teljes körű felújításának köszönhetően születik újjá – írta a cég közleménye. 

Borsod-Abaúj-Zemplén megye egyetlen ötcsillagos szállodája, az újjászülető Andrássy Kúria május 14-től újra megnyitja a kapuit. A szálloda céljául tűzte ki, hogy minden eddiginél több kuriózummal kedveskedjen vendégeinek – mindezt új névvel és külsővel. A BDPST Group által menedzselt rekonstrukciós, valamint kapacitásbővítő munkálatok már januárban elkezdődtek, és a tervek szerint októberben érnek véget; a nyitással azonban nem várnak őszig. 

Nappali

Az újjászületés három ütemre bontható. Május 14-től – vagyis az első etap végeztével – kinyitja kapuit az Andrássy Kúria, így ekkortól a vendégek már élvezhetik a hotel és a környék vendégszeretetét. A teljesen felújított lakosztályok és szobák között válogathatnak kedvükre a kikapcsolódni vágyók, valamint az étterem és SPA részleg szolgáltatásait is igénybe vehetik. Akik jártak már az 1700-as években barokkos stílusban megálmodott patinás épületben, elsőként a konyha, az étterem, a bár és a recepció stílusos megújulását csodálhatják meg. A további fejlesztések hanghatásai elvétve napközben is tapasztalhatók, ezt érdemes figyelembe venni a foglaláskor.

Svédasztal

A második ütemben júliustól a kávézó és a terasz szintén megnyílik, augusztusban pedig a SPA részleg két kültéri medencével egészül ki. Az addig is elérhető egyedülálló wellness-élményekből sem lesz hiány: barlangfürdő, beltéri úszómedence, jakuzzi, finn- és infraszauna, sókamra, gőzfürdő, élményzuhanyok várják a pihenésre vágyókat. Az újjászülető Andrássy Kúriában maguk a vendégek is megújulhatnak és feltöltődhetnek – az emeleten vinoterápiával és luxuskozmetikával lehet szépülni, míg a teljes ellazuláshoz a masszázs- vagy fürdőkezelések kényeztetése is választhatók.

Pipatórium

Ősszel – a felújítás harmadik, egyben utolsó szakaszában – a rendezvényhelyszín kialakítása kerül reflektorfénybe. A tervek szerint októberben az eddig kihasználatlan borászati épület több mint 100 ember befogadására alkalmas, multifunkcionális rendezvényhelyszínként nyílik meg, amely nemcsak céges összejövetelek, de esküvők számára is kiváló választás lehet; természetesen csak akkor, ha mindezt a járványhelyzet lehetővé teszi.

Világos szoba

„Nagy örömünkre szolgál, hogy újra megnyithatja kapuit a megújult Andrássy Kúria, amely új arculattal, valamint még színesebb szolgáltatáspalettával várja régi és új vendégeit. A felújítási munkálatok egytől egyig azt a célt szolgálják, hogy minden eddiginél magasabb színvonalú élményeket nyújthassunk vendégeinknek” – árulta el Kiss Zoltán, a szálloda igazgatója, aki az Andrássy Kúria Esszencia éttermére is felhívja a gasztronómia szerelmeseinek figyelmét. Az à la carte választékot hetente frissülő menüajánlatokkal gazdagítják, becsempészve ezzel az újragondolt tradicionális magyar konyhát. A repertoárban a környékre jellemző ízvilág és nemzetközi fogások is helyet kapnak, melyek tökéletes párost alkotnak a világhírű tokaji borokkal. 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Elárverezik az Andrássy Rezidencia berendezési tárgyait

Elárverezik az Andrássy Rezidencia berendezési tárgyait

Az ötcsillagos borsodi hotelt felújítják, a berendezéseit újra cserélik.

Mit tud az épületek digitális ikertestvére, a BIM?

Mit tud az épületek digitális ikertestvére, a BIM?

Paradigmaváltás a tervezésben.

Légvédelmi tornyot és lapostetős kórházat is zöldítenének Bécsben

Légvédelmi tornyot és lapostetős kórházat is zöldítenének Bécsben

Ötleteit várnak olyan közterületek kizöldítésére, ahol a közművezetékek vagy helyhiány miatt nem lehet fákat ültetni. 

Hirdetés