A Skanska Magyarország, a világ egyik vezető ingatlanfejlesztő és kivitelező cége hazai leányvállalatának közlése szerint, a Skanska Építő Románia és Magyarország vállalatok üzletág-igazgatójának Jakub Krenket nevezték ki.

A vállalatnál különböző vezetői pozíciókban töltött 11 évnyi tapasztalat birtokában, Jakub Krenk nagy irodaház projektek illetve különböző munkacsoportok koordinálása során szerzett széleskörű tudásával segíti majd a Skanska magyarországi és romániai építő részlegeinek munkáját. Tapasztalatainak köszönhetően Jakub Krenk kinevezésével erősödik a helyi kivitelezési csapat. Új beosztásában továbbra is a Skanska Csoport általa is képviselt célja és értékei szerint folytatja munkáját.

“A legfontosabb célkitűzésem, hogy a Skanska magyarországi és romániai építő vállalatainak nagy tapasztalattal rendelkező és motivált csapatait erősítsem. Örülök, hogy nyitott és őszinte emberekkel dolgozhatok együtt, olyanokkal, akik a Skanskával közös értékeket vallanak. Így együtt tudunk növekedni, bevonni embereket valamint megvalósítani a Skanska nagyszerű projektjeit.” - jelentette ki Jakub Krenk, a Skanska Építő Románia és Magyarország vállalatok üzletág-igazgatója.

Jakub Krenk Prágában a Cseh Műszaki Egyetemen szerezte diplomáját, az építőipar területén gazdag munkatapasztalattal rendelkezik, a Skanskánál számos pozíciót töltött be a cég különböző üzletágaiban. Projekt menedzseri feladatai mellett, Jakub több, működési hatékonyság, kockázatkezelés, folyamatelemzés és épületinformációs modellezés területeivel foglalkozó munkacsoport tagja is volt.

A Skanskát Magyarországon két üzleti vállalkozás képviseli: a Skanska Ingatlan Magyarország Kft., amelynek 2016 januárja óta Marcin Łapiński az ügyvezető igazgatója, valamint a Skanska Építő Magyarország Kft., amelyet Jakub Krenk vezet üzletág-igazgatóként.

Skanska Magyarország

A Skanska Magyarország Ingatlan Kft. innovatív fejlesztője és kivitelezője olyan zöld irodaházaknak, amelyek barátságos környezetet teremtenek az üzleti növekedéshez. A vállalat az ingatlanfejlesztésben és kivitelezésben világelső Skanska Csoport részeként már több mint 30 éve van jelen Magyarországon, ez idő alatt mintegy 216.000 négyzetméter kereskedelmi célú ingatlant fejlesztett, melyből 36.000 négyzetméter áll jelenleg fejlesztés alatt.

A Skanska Magyarország projektjei csúcsminőségű irodatereket kínálnak kiváló helyszíneken, melyek biztosítják a bérlők és befektetők sikerét és elégedettségét. A Skanska Magyarország összes fejlesztése végigmegy a LEED minősítési folyamaton, igazolva a fenntartható fejlődés, az optimális energiafogyasztás és a kiváló munkakörnyezet elveinek való megfelelést. 

www.skanska.hu

Skanska Európai Kereskedelemi Fejlesztés

A Skanska CDE (Commercial Development Europe) irodai, logisztikai és kereskedelmi ingatlanfejlesztéseket hajt végre. A cég tevékenysége Magyarországon, a Cseh Köztársaságban, Romániában és Lengyelországban található nagyvárosi területekre összpontosul és négy helyi egységben működik: Skanska Property Czech Republic, Skanska Property Hungary, Skanska Property Romania és Skanska Property Poland. További információ a Skanska CDE tevékenységéről az alábbi linken található:

www.skanska.com/property

Skanska Csoport

A Skanska az egyik vezető ingatlanfejlesztő és kivitelező vállalat a világon, mely Európa szerte a skandináv régión túl az Egyesült Királyságban, Lengyelországban, Csehországban és Szlovákiában kivitelező és infrastruktúrafejlesztő üzletágakkal is rendelkezik. Lengyelországban, Csehországban Romániában és Magyarországon a kivitelezésen túl a  kereskedelmi célú ingatlanfejlesztés a fő profilja. Prágában és Varsóban lakóingatlan fejlesztésben is jelen van.  Az urbanizáció és a demográfiai folyamatok globális tendenciái támogatásával, a fenntarthatóság élvonalában levő Skanska versenyképes megoldásokat kínál az egyszerű és a legösszetettebb megbízások esetén is, segítve a fenntartható jövő megteremtését az ügyfelek és a közösségek számára. A Csoport körülbelül 40 000 embert foglalkoztat. A Skanska bevétele 2017-ben 161 milliárd svéd korona volt.

További információ:

Rácz Krisztina

Grayling Hungary

Mobil: +36 70 77 88 202

E-mail: krisztina.racz@grayling.com

Nyitókép: CIJ Europe

 

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

A biztonságos visszatérés jegyében új irodai koncepciót hoz létre a Skanska

A biztonságos visszatérés jegyében új irodai koncepciót hoz létre a Skanska

A vállalat a saját irodái mellett a bérlőit is segíteni szeretné.

360 négyzetméteres festmény egy pesti tűzfalon

360 négyzetméteres festmény egy pesti tűzfalon

A Nordic Light Trio északi falára jellegzetes budapesti motívumok kerülnek. 

Az éltető kert - A Mill Park irodaház

Az éltető kert - A Mill Park irodaház

Ami igazán felejthetetlenné teszi ezt az épületet, az az 5500 négyzetméteres kert, ami az irodaházak világában egyedülálló koncepció.

Hirdetés