Hirdetés

Finomhangolják a korábbi terveket.

2021 végéig a teljes belső terét megújítja a dél-budai bevásárlóközpont, amely továbbra is az egyik legvonzóbb célpontja a családos bevásárlásra és kikapcsolódásra vágyó vásárlóknak.

A tervezett központi átrium

A korábbi terveit finomhangolva, és a megváltozott piaci- és vásárlói környezetre reagálva újítja meg tulajdonosa, a CPI Property Group a Campona teljes vásárlóterét és az ahhoz kapcsolódó kiszolgáló egységeket. A felújítás döntő része a korábbi tervekkel összhangban már 2021-ben megvalósul, a kivitelezés májusban kezdődik, a teljes beruházás pedig várhatóan 2022 elején zárul. A tervek szerint megújulnak a bejáratok, a bevásárlótér és az ételudvar, valamint a mosdók is.

A felújítás során közel 10 000 m2 burkolat és 4450 m2 álmennyezet újul meg, az ételudvaron a korábbi 275 helyett 415 személy tud majd kényelmesen étkezni, az épületben pedig 200 növény mellett 20 relax zóna is várja majd a vásárlókat. A világítás megújításakor közel két kilométernyi LED szalagot építenek be. Az újjászülető Campona számos meglepetéssel szolgál majd a látogatói számára.

A családosok számára a gyermekek fejlődésére fókuszáló eszközöket biztosító belső játszótereket alakítanak ki. A vásárlás során pihenni vágyóknak relax zónák, a közösségi médiában aktív fiataloknak pedig egy folyamatosan új tematikát biztosító Insta fotósarok is a tervek között szerepel.

A zöld közlekedési módokat preferáló vendégek számára bicikli tároló és szervízoszlop is kialakításra kerül, a jelenlegi elektromos töltést biztosító gépjármű parkolókon túl. A 21. század körforgásos gazdaságának szellemiségét követve nem csak a Campona-ban  található bérlők-, hanem a vásárlók számára is szelektív hulladékgyűjtők lesznek kihelyezve a házban.

Az info kiosk......és a food court

A fenntarthatóság jegyében a burkolatok főként újrafelhasznált anyagok gyártásából származnak majd, illetve megújul 11 darab hűtő és fűtő gép is, amely ugyancsak a környezetbarát technológiai megoldásokkal üzemel tovább.

A  bevásárlóközpont megújításának tervezésében az Access4you is részt vett, ennek köszönhetően a mozgáskorlátozottak és fogyatékkal élők továbbra is akadálymentesen közlekedhetnek a házban.

A Campona több mint két évtizede az egyik legvonzóbb bevásárlóközpont a dél-budai térségben és agglomerációban főleg a családos bevásárlók számára. Ez nem is véletlen, hiszen a bevásárlóközpontokra általánosan jellemző kereskedelmi egységek mellett olyan családi élményeket biztosító szórakozási lehetőségek is várják a látogatókat, mint a Tropicarium, a Kockapark vagy a Játszóház.

A májusban induló beruházásnak köszönhetően a megújuló Campona ebben az évtizedben is sok ezer család számára biztosít majd minőségi kikapcsolódást.

Forrás: Közlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Szétvertek egy budapesti hotelt az ügyfelek, a vezetőség megköszönte

Szétvertek egy budapesti hotelt az ügyfelek, a vezetőség megköszönte

Az utolsó vendég kijelentkezésével új időszámítás kezdődött a budapesti Starlight Suiten Hotel életében.

Inspiráló életmódközpont lesz a 20 éves Campona

Inspiráló életmódközpont lesz a 20 éves Campona

A MAPIC szakkiállításon mutatja be a CPI Property Group nagyszabású átalakítási terveit.

Temze-parti

Temze-parti

Fenntartható, kortárs otthont tervezett a Knox Bhavan a Temze-partjára.

Hirdetés