A Horizon Development fejlesztésében megvalósult irodaházé lett a Magyarország Legjobb Irodafejlesztésének járó díj.

A kontinens legjobb kereskedelmi és lakóingatlanjait díjazták a múlt heti European Property Awards gálán a londoni Royal Lancaster Hotelben. A Magyarország Legjobb Irodafejlesztésének járó díjat a Horizon Development fejlesztésében megvalósult Promenade Gardens irodaház érdemelte ki, valamint jelölték az Európa Legjobb Irodafejlesztését jutalmazó elismerésre is. A prémium hazai ingatlanfejlesztő folyamatban lévő Szervita Square Building projektje a Magyarország Legjobb Többfunkciós Fejlesztésének járó címmel gazdagodott.

Az ingatlanszakma legnagyobb presztízsű, széles körben elismert, világszerte több régióra fókuszáló ingatlanpiaci versenyén 45 kategóriában mérettettek meg a projektek, olyan szempontok mentén, mint az építészeti megoldás, műszaki kiválóság, szolgáltatási paletta, innováció, eredetiség és fenntarthatóság iránti elkötelezettség. A nevezéseket egy független szakértőkből álló 80 fős nemzetközi panel értékelte. Az elnökségi feladatokat az Egyesült Királyság Parlamentje Felsőházának tagjai, Lord Caithness, Lord Best, Lord Liverpool és Lord Thurso látták el.

Az ünnepelt  - Fotó: Horizon Development

A díjakat a Horizon Development társult partnere és fejlesztési igazgatója, Sasvári Gabriella vette át a verseny alapítójától és elnökétől, Stuart Shield-től, valamint a zsűri elnökétől, Lord Caithness-től. Sasvári Gabriella hangsúlyozta: „Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy mindkét aktuális projektünk kiérdemelte a zsűri elismerését ezen a nagymúltú nemzetközi ingatlanszakmai versenyen.

A Promenade Gardens építészeti koncepciójának megfogalmazásakor elsődleges szempont volt számunkra, hogy egy design, műszaki tartalom, wellbeing és fenntarthatósági szempontok szerint egyaránt kiváló irodaházat hívjunk életre, és óriási öröm, hogy a zsűri egyöntetű véleménye visszaigazolta értékrendünket.

A jelenleg kivitelezés alatt álló Szervita Square Buildinget 2020 4. negyedévében adják majd át, és új szintre emeli a belvárosi luxus fogalmát Budapesten. Az, hogy már az épület elkészülte előtt a legjobbnak bizonyult a hazai többfunkciós fejlesztésekkel való összehasonlításban a csúcsminőségű építészeti megoldásoknak, valamint az iroda-, kiskereskedelmi- és lakófunkciók elegáns találkozásának köszönhető. Mi a Horizon Developmentnél ebben a szellemiségben tervezünk és építünk, a prémium építészeti minőség iránti folyamatos elkötelezettséggel.”

A Servita Square - Fotó: Horizon Development

Az ERSTE Ingatlan Alap portfóliójába tartozó Promenade Gardenset – a Magyarország Legjobb Irodafejlesztése kategória nyerteseként – jelölték az Európa Legjobb Irodafejlesztése díjra is, ahol további ötcsillagos nyertesekkel versenyezhet majd az alábbi régiókból: az ázsiai-csendes-óceáni térség, az Arab-félsziget, Afrika, Kanada, Közép- és Dél-Amerika, a Karib-térség, az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Az eredményeket az IPAX GLOBAL konferencia elegáns díjátadó gáláján hirdetik majd ki december 2-án, a Savoy Hotelben, Londonban.

A 2019-2020 European Property Awards nyertes projektek teljes listája itt található.

A Horizon Development 2006-os megalapítása óta nyújt világszínvonalú, integrált professzionális ingatlanszolgáltatásokat (a fejlesztéstől és fejlesztésmenedzsmenttől a bérbeadáson és marketingen keresztül az üzemeltetésig). Több mint 500 000 m2 prémiumkategóriás fejlesztéssel (irodaházak, bevásárló- és logisztikai központok, szállodák, ipari parkok, bemutatótermek, sportközpontok, luxuslakások) a cég a Közép-Kelet európai ingatlanfejlesztési és befektetési piac meghatározó szereplője. Legutóbbi referenciái közé tartozik több 100%-ban bérbeadott és sikeresen értékesített, számos nemzetközi díjjal jutalmazott, minősítetten fenntartható épület: a 25 000 m2 alapterületű Eiffel Square (2010), a 14 500 m2 alapterületű Eiffel Palace (2013), a 2016-ban átadott Váci 1 (13 750 m2), valamint a 2018-ban elkészült Promenade Gardens (25 000 m2). Folyamatban lévő fejlesztései a 2020-ban átadásra kerülő Szervita Square Building (12 500 m2), valamint egy marbellai luxus lakópark (2022).

Forrás: Közlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Az összművészet dicsérete ez az önfenntartó óbudai székház

Az összművészet dicsérete ez az önfenntartó óbudai székház

A GeoConcept főhadiszállása a Térhálózat/Sporaarchitects-től.

Az irodai higiénia a vállalati imázsban is kulcsfontosságú

Az irodai higiénia a vállalati imázsban is kulcsfontosságú

Nem kérdés, hogy az irodáknak van jövőjük, de egyre inkább csak a makulátlanul tisztáknak és rendezetteknek. 

Hirdetés