Az év legjobb építészeti és design eredményeinek ünneplése
 

Az Architecture MasterPrize (AMP) idén is meghívja az építészeket, belsőépítészeket, terméktervezőket és építészeti fotósokat, hogy a világ bármely pontjáról jelentkezzenek a legjobbnak ítélt munkáikkal. A 2023-as pályázat végső határideje rohamosan közeledik: augusztus 31-én, csütörtökön jár le.

 

 

Az AMP az egyik vezető építészeti díjprogram, amely 2016 óta szenvedélyesen támogatja az innovatív gondolkodású építészeket, tervezőket és fotósokat, valamint küldetésének tekinti a kreatív elmék és az épített környezetre pozitív hatást gyakorló cégek elismerését.

Az évek során az AMP olyan látnokokat díjazott, mint a Pritzker-díjas Tadao Ando, Sir David Chipperfield, a Zaha Hadid Architects, az építész és előadó Michael Green, valamint a nagyra becsült fotós Rafael Gamo.

 

 

Idén is átadják majd az év tervezője, az év vállalkozása, az év terméktervezése és az év építészeti fotográfiai díját. A győzteseket, akik a kitüntetés mellett globális média megjelenésben is részesülnek majd, az AMP többféle tudományos hátterű iparági vezetőkből álló kiváló zsűri választja ki. 
 

 

AMP | Web | Facebook | Instagram

 

 

Forrás: sajtóanyag

 

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Kihirdették az Év háza 2023 díjazottjait

Kihirdették az Év háza 2023 díjazottjait

Egy badacsonyörsi nyaraló és a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar épülete is

Három magyar épület kap idén ICONIC AWARDS díjat

Három magyar épület kap idén ICONIC AWARDS díjat

A látnoki építészet nemzetközi platformja

Hirdetés