Hirdetés

A Hónap tervezője áprilisban a Zosha works.

 

Óriási várakozás előzi meg az első szabadtéri WAMP design vásárt, hiszen a hosszúra nyúlt szürke napok után már mindenki a szabadba vágyik! Április utolsó hétvégéjén itt az idő, hogy visszafoglaljuk a várost és Budapest legnyüzsgőbb közterén, az Erzsébet téren szabadon találkozhassunk kedvenc tervezőinkkel! Az idén tizedik születésnapját ünneplő WAMP nem véletlenül tartja pozícióját Magyarország kedvenc design vásáraként, hiszen a válogatott kiállítók a biztosítékai annak, hogy a tervezők legjobb munkáival találkozhatnak az érdeklődők. A hazai alkotók mellett mára egyre nagyobb számban képviseltetik magukat nemzetközi kiállítók is, akik szívesen visszajárnak a budapesti közönséghez, hiszen ilyenkor lehetőség van a személyes találkozásokra, közös inspirálódásra.A nagyvárosi életérzés jelenik meg a CAMOU kifejezetten városi viseletre szánt sportos-elegáns ruháin, amiken a dekorativitás mellett fontos szerepe van a funkcionalitásnak is. A CAMOU 2016-os nyári kollekciója most is nagyon személyes hangvételű, a tervező a körülötte történő események, helyszínek dokumentálásából  inspirálódott. A motívumok kizárólag saját készítésű fényképek alapján készültek szitanyomással, illetve digitális technikával. A kedvenc természeti motívumok, fák, búzamezők, madarak mellett, szerepet kaptak mediterrán utcarészletek, tengerpartok, melyekhez ellentétpárként geometrikus minták is párosulnak. A dinamikus városi életet élő, sportos eleganciát választó nőknek ajánlja legújabb kollekcióját az ARTISTA, melyet a véletlenszerűség, az esetlegesség által létrehozott formák és a tudatos design találkozása jellemez. A 2016-os tavasz-nyári kollekció színvilágát és formáit a japán kimonók egyszerűsége ihlette. A geometria és az organikus motívumok találkozása, az aszimmetria és az egyensúly játéka vonul végig a ruhákon.  A Life is T-shirt 2014-ben indult, termékeik egy része magyar és külföldi grafikusok munkái, de 2016-ban saját tervezésű grafikákkal is bővült a kínálatuk.A Bite Sized Budapest által vezetett kerékpáros túrákon fedezhetjük fel városunkat egy felújított stílusos retró biciklivel. Válaszd ki a hozzád legjobban passzoló kétkerekűt és akár egyénileg vagy pedig egy-egy vezetett túra keretein belül ismerd meg Budapestet! 
A WAMP folyamatosan keresi a kapcsolatot az alkotókkal, felkutatja és be is mutatja a legfrissebb újdonságokat. Idén is számtalan új kiállítóval bővült a WAMP kínálata, többükkel most találkozhatunk először az Erzsébet téren. A papír-írószer piacon mind megjelenésében, mind funkciójában újat nyújtó Fiók, a Műszaki Egyetem szomszédságában levő alternatív papírbolt főként saját termékekkel debütál. Kínálatában megtalálhatjuk a saját termékek mellett magyar és külföldi iparművészek füzeteit, ceruzákat, tolltartókat és táskákat.  A Meonin Furniture 2015 nyarán született meg, a brand alapítója és tervezője Bogár Máté. A letisztult tervezés a rend harmóniáját segíti, az esztétikai minimumra való törekvés során kialakul a szükség és hasznosság egyenértékű megnyilvánulása. A Nedill art & food-design projekttel közösen tervezték meg azt az étkező kiegészítő termékcsaládot, amit első ízben a WAMP-on fognak bemutatni. Ilyés Juli grafikus munkáit már jól ismerheti a WAMP-ra járó közönség, de ékszer kollekciója még újdonságnak számít. Egyszerre minimalista és rusztikus formába öntött, világos színekben pompázó gyűrűi, karkötői és fülbevalói a szezon kötelező darabjai lesznek!Az Alternative Budapest álfotósorozataival találkozhattunk már az ARC óriásplakát kiállításon, a SZIGET fesztiválon, a CORVIN moziban, a Holdudvarban, a Szimplában és most már a WAMP-on is. Kovács KoPé Péter különleges Budapest fotóinál mindenképpen érdemes pár percet eltölteni.

A Hónap tervezője áprilisban a Zosha works

Zosha, azaz Magyary Zsófia több mint tíz éve tölti mindennapjait ékszerek között. Márkája hihetetlen széles termékpalettát kínál. Kizárólag nemesfémből készülő egyedi darabjai között gyűrűk, nyakláncok, karkötők és fülbevalók egyaránt szerepelnek. Ékszereit alapvetően geometrikus formavilág jellemzi, egyszerű formákból, gömbökből, sokszögekből építkezik. Stílusuk kortalan és átgondolt, ugyanakkor fiatalos és merész jegyekkel párosul. A Zosha Works ékszerek kidolgozása meglepően gondos, tervezőjük kiemelten fontosnak tartja, hogy viselésük kényelmes legyen. Zosha számára lényegesek a visszajelzések, s elengedhetetlennek tartja a vevőivel való személyes kapcsolattartást, hiszen az ékszerkészítés a szenvedélye, minden egyes darabot maga készít sok-sok órányi kézimunkával. Természetesen az áprilisi WAMP-ra is újdonságokkal készül!

További információ: www.wamp.hu
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Magyarország versenypozíciója jó az ingatlanbefektetések területén

Magyarország versenypozíciója jó az ingatlanbefektetések területén

Sikerrel mutatkoztak be a magyar ingatlanfejlesztések a világ egyik legjelentősebb ingatlanos eseményén, a MIPIM-en.

Design rajongók, figyeljetek!

Design rajongók, figyeljetek!

A hazai tehetségek mellett a régió közel negyven alkotója mutatkozik be november 25-én a WAMP-on. 

Segítsünk a pingvineknek utazni!

Segítsünk a pingvineknek utazni!

Asszociatív ügyességi játékot készítettek a MOME hallgatói: a papírpingvineket előbb össze kell hajtani, majd utána a lehető legmagasabb tornyot kell építeni belőlük.

Hirdetés