Hirdetés

Igazi városi fesztiválhangulattal indul az első nyári WAMP design vásár Budapest legpezsgőbb részén, az Akvárium terasz felett. 

Hirdetés

Igazi városi fesztiválhangulattal indul az első nyári WAMP design vásár Budapest legpezsgőbb részén, az Akvárium terasz felett. Az árnyas napernyők alatt szabadon találkozhatunk kedvenc hazai tervezőinkkel és kedvünkre válogathatunk a legmenőbb nyári kiegészítők közül! A saját tervezésű és készítésű ékszerekkel stílusosan kifejezhetjük a laza városi életérzést, ahol a hétköznapok nyüzsgése könnyen lecsendesedik egy zöldellő parkban, vagy régi mesterségek újragondolásának lehetünk tanúi. Több külföldről érkezett, azóta itt élő és alkotó művészt is a város inspirált, egyedi grafikáikból és design tárgyaikból válogatva mi is könnyen elmerülhetünk a nagyvárosi forgatagban!


 
A NISE’ Design márkát Győri Eszter és Varga Gyöngyi indították. Saját tervezésű és kivitelezésű ékszereik három alkotóeleme az ezüst, egzotikus fa illetve a műgyanta. Kollekcióikban az organikus és geometrikus formavilág uralkodik, játékos teret engedve a természeti elemek találkozásának. A Weidinger - concrete jewelry tervezője kőműves édesapjától örökölte a beton szeretetét. Ékszereit a minimál stílus jellemzi, egyszerű formákkal és egyenes vonalvezetésekkel. Nem szégyelli megmutatni a nyers anyag szépségét, így szépen látszódik a beton porózus, néha egyenetlen felszíne, csakúgy, mint a város kövein.Igazi városi kényelmet kínálnak a kézzel készült Pamut Apparel női és férfi pólók, melyeket Kat Williford amerikai divattervező budapesti élményei inspirálták. Minden egyes ruhadarabot Kat varr saját műhelyében. A kézzel rajzolt grafikák gondos kiválasztása után megtörténik a sziták nyomása, ami a pólók festésének előfeltétele. A ruhák festése víz alapú festékkel történik, ami puha érzetet biztosít. Evetke szerint színesnek lenni menő! Vicces és vidám viselet mindenkinek, aki szeret mosolyogni. Aki titokban arra vágyik, hogy kicsi szivárványok játszadozzanak a háta mögött, most legújabb, "Summer breeze" kollekciójában megtalálhatja a legkedvesebbet!A Trendbolt alkotója egy éve kezdett el Budapesten saját műhelyében dolgozni, ahol főként betonból és újrahasznosított fából készít ötletes és egyedi design tárgyakat, melyekkel a WAMP-on most találkozhatunk először. 
A melegben mindenki igyekszik minél kevesebb holmit magára venni, ilyenkor viszont gyakori probléma, hogy nem fér el a pénztárca a zsebünkben. Erre kínál stílusos megoldást a WOWA fapénztárca, melyben van hely a legfontosabb kártyáknak, készpénznek, aprópénznek, bérletnek vagy akár egy darab kulcsnak is! Irány a város!

Budapest Essentials városi fesztivál a WAMP-on!
A Budapest Essentials minden egyben, amit ez a város kínál: zene, buli, kultúra, gasztronómia, turisztika és még ennél is több! Június 2. és 5. között ismét óriási fesztiválhelyszínné változik Budapest: harmadik alkalommal rendezik meg a Budapest Essentials városi fesztivált. A programsorozatnak köszönhetően mindenbe belekóstolhatunk, ami szerethetővé teszi a magyar fővárost: a kulturális programok, a pezsgő éjszakai élet és a street food őrület mellett nemzetközi sztárfellépők gondoskodnak a jó hangulatról. 

A WAMP-on a megjelölt kiállítóknál 20% kedvezmény a BPESS karszalaggal érkezőknek!
Résztvevő kiállítók:
SzputnyikShop    
JUDY Design STORE
Evetke   
SchallEszter    
Âmecréation
Ditke
Touch Me Not

2016. június 05. 
11.00 -19.00
Erzsébet tér – Akvárium terasz felett!
A belépés ingyenes!

forrás: sajtóközlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

WAMP / Design szabadon

WAMP / Design szabadon

A nyári szünet előtt júniusban is duplázik a WAMP, így 3-a után most vasárnap, 10-én is találkozhattok kedvenc hazai tervezőitekkel az Erzsébet téren. 

WAMP a Heinrich-udvar alkotóival

WAMP a Heinrich-udvar alkotóival

Március 24-én a WAMP, a Heinrich Alkotói Szint és az Alternatíva mozgalom közös eseményt szervez.

A Lipcsei Könyvvásár magyar pavilonja

A Lipcsei Könyvvásár magyar pavilonja

Mindössze pár tíz négyzetméteres felületen minden tavasszal megjelennek a magyar irodalom németre fordított legújabb könyvei a nemzeti stand terében. 

Hirdetés