Hirdetés

Egy menő kapszulakollekció, mely kellően mai módon tiszteleg a Madách tér nagysága előtt.

A Madách megkerülhetetlen. A Madách fogalom. Tudja ezt jól a tér ikonikussá vált szpotja, a vendéglátóhelyként és galériaként üzemelő Telep és a filmgyártásban és vizuális tartalomgyártásban jártas 235 is. A környék két megkerülhetetlen szereplője legalább egy évtizede jó barátságot ápol egymással és úgy érezték, „jó szomszédokként” épp itt az ideje, hogy összeadják, amijük van. Így született meg az a kapszulakollekció, mely kellően mai módon tiszteleg a Madách tér nagysága előtt.

 

Fotó: Miki357

”If you want a better neighborhood be a better neighbor” – hangzik a kapszulakollekció mottója, ahol inside joke-ok, áthallásos szövegek és releváns grafikai világ találkozik egymással.

A Madách-esszenciára a 235 által elkészített grafikák és a hozzá megálmodott egyedi analóg fotósorozat is ráerősít – a képeken olyan ismert fotósok, rendezők, street art és tetováló művészek, Dj-k, producerek, grafikusok öltöznek a kollekció darabjaiba, akik maguk is a Madách téri kreatív ökoszisztéma emblematikus szereplői.
 

Fotó: Juhász Péter

A kollekció mindegyik darabja kivételes: a kínálatban találunk például olyan pólót és pulcsit, mely a Madách téri „parkoló fiúk” előtt tiszteleg (ők azok, akik egy forgalmas hétköznapon a megfelelő parkolóhelyre irányítják a reményvesztett sofőröket), de akad olyan darab is, mely a kreatív alkotói közeg tagjaira, az éjszakába nyúló beszélgetésekre, a Telep Galériájában vagy a 235 filmes produkciói körül megforduló különféle művészeti projektekre, szereplőkre utal. A kiállításon Garai Gábor, Juhász Péter és Miki357 analóg fotói mutatkoznak be.
 

Fotó: Garai Gábor

A kapszulakollekció darabjai megvásárolhatók a Telep Galériában, a galéria nyitvatartási idejében.
A fotókiállítás pedig december végéig tekinthető meg.
 

További információk az esemény Facebook-oldalán.

 

Telep | Facebook | Instagram
235 | Web | Facebook | Instagram

 

 

Még több és nagyobb fotó a képgalériában!
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

WE CAN SKATE IT!

WE CAN SKATE IT!

Telep X 235 – Madách-esszencia analóg fotókon, pólókon és pulcsikon

Telep X 235 – Madách-esszencia analóg fotókon, pólókon és pulcsikon

Egy menő kapszulakollekció, mely kellően mai módon tiszteleg a Madách tér nagysága előtt.

A „Kékes” pulcsitól a csodás papírkollázsokig

A „Kékes” pulcsitól a csodás papírkollázsokig

Magyar tervezők a Telep Galériában.

Hirdetés