Hirdetés

Az építész 2021. január 1-től tölti be a pozíciót az olasz bútorgyártó cégnél.

Piero Lissonit nevezték ki a B&B Italia új művészeti igazgatójának, adta hírül közleményében az olasz bútorgyártó cég. Az építész 2021. január 1-től tölti be a pozíciót és feladata a márka globális arculatának stratégiai fejlesztése, stílusjegyeinek és vizuális identitásának felügyelete.

Piero Lissoni és a B&B Italia kollaborációja 2017-ben kezdődött, azóta az általa tervezett termékek sora folyamatosan bővül, egyebek mellett ő tervezte a Liagò tárolórendszert és az új, 2021-es szabadtéri Borea-kollekciót is. Gilberto Negrini, a B&B Italia vezérigazgatója elmondta: „Örömmel és büszkén üdvözöljük Piero Lissonit a B&B Italia családjában, és alig várjuk, hogy egy új és fontos fejezetet kezdődhessen el vele a B&B Italia életében. Biztosak vagyunk benne, hogy Piero azokat az értékeket fogja megtestesíteni, melyek a márka 1966 óta képvisel, melynek kulcsszavai: design, kultúra, innovációs technológia és kutatás, kortárs életmód.”

„Ó, mily csodálatos kaland!” – kommentálta új pozícióját Lissoni.  „Örömmel indulok el ezen az újon egy olyan céggel, amely megírta az olasz és nemzetközi design történetét és képes mindig kortárs maradni. A B&B Italia szerves része és egyik pillére annak a modellnek, amelyre a világ vágyik. Egy egyedülálló rendszer, melyet olyan vállalkozók alkotnak, aki jövőképe képes összefogni a kézművességet és az ipart, a hagyományokat és az innovációt, a kapcsolatokat és együttműködéseket. Remélem, ez az út, amelyen együtt elindulunk, egyrészt erősíti majd ezt az örökséget, másrészt pedig új lehetőségeket nyit majd meg a jövőre nézve ... Habár úgy gondolom, valójában azért választottak engem, mert kedves és hihetetlenül jóképű vagyok.” viccelődött Piero Lissoni.
 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Lenyűgöző új bemutatóterembe költözött a Code Showroom

Lenyűgöző új bemutatóterembe költözött a Code Showroom

Impozáns műemléképületben a designbútor-forgalmazó és belsőépítészeti szaküzlet.

Legkiválóbb hallgatóit díjazta a MOME

Legkiválóbb hallgatóit díjazta a MOME

Átadták a Stefan Lengyel Kiválósági Ösztöndíjat.

Legyél te is a VPI Beton tervezője!

Legyél te is a VPI Beton tervezője!

Indul a Call for Designers program.

Hirdetés