Hirdetés

Mert meghatározza a hangulatodat, hogy milyen szőnyegen lépdelsz a munkahelyeden.

Egy iroda hangulatát nemcsak alapjaiban határozza meg a padlóburkolat, de befolyásolja is azt, ahogy az emberek dolgoznak, gondolkodnak, alkotnak, sőt még az egészségüket is.

A Blue új irodájában a padlóburkolat alapvető szerepet játszik a különböző terek funkció szerinti, modern, érdekes és hatásos kialakításában, ahogy abban is, hogy olyan harmonikus környezetet teremtsen, amely megfelel az emberek igényeinek, jóérzetének és munkakörnyezeti elvárásainak.

A MádiLáncos Stúdió ötletes belsőépítészeti megoldásainak köszönhetően a shaw contract padlóburkolatokkal olyan terek valósulhattak meg, amelyek mindezekre pozitív hatást gyakorolnak.

A lounge részekben használt - 100%-ban újrahasznosítható EcoWorx hátlappal rendelkező - Haven kollekció textúrája és mintája a melegség és puhaság, minőség és kényelem érzetét keltik, így odavarázsolva az otthon tipikus hangulatát. A szőnyegcsaláddal tökéletesen együttműködik a WorkCaféban használt Concrete & Composed nagy sűrűségű magot használó stabil LVT konstrukció, amely ideális nagy forgalmú kereskedelmi környezetben, ahol az akusztikai kényelem nélkülözhetetlen.

A Colour Foundation kollekció biztosítja a tökéletes harmóniát munkaállomásoknál.

A tréningekre és oktatásra kialakított területen az Inside Shapes kollekció játékossága inspirálja az embereket a kreatív munkavégzésre.

(x)


  • Belsőépítészet: MádiLáncos Stúdió
  • Kivitelező: Cartex2000 Kft.
  • Fotó: Jaksa Bálint
  • Irodabútor: Blue Business Interior
  • Irodaszőnyeg: floor by BlueHa tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Elmosódott határvonalak

Elmosódott határvonalak

Informális, hiteles és inspiráló terek iránti igény az irodatérben a kreativitás ösztönzésére.

Padlóburkolat, avagy hangulatteremtés az irodában

Padlóburkolat, avagy hangulatteremtés az irodában

Mert meghatározza a hangulatodat, hogy milyen szőnyegen lépdelsz a munkahelyeden.

Az alkotás szabadsága

Az alkotás szabadsága

A Blue új irodájának megalkotásakor kiemelt fontossággal bírt, hogy az emberek megválaszthassák, hol és hogyan tudják magukból a lehető legtöbbet kihozni.

Hirdetés