Hirdetés

Ötletpályázat a BKK jegy- és bérletellenőri formaruhájának tervezésére.

A Budapesti Közlekedési Központ pályázatot hirdet a BKK jegy- és bérletellenőri formaruhájának tervezésére. A három legjobbnak ítélt pályamű tervezője 500 ezer, 250 ezer illetve 100 ezer forint pénzjutalomban részesül. A BKK célja ötleteket gyűjteni, amelyek aztán szabadon felhasználhatók a végleges formaruha kialakításához.

A terveknek illeszkedniük kell a BKK arculatához, valamint újszerűnek, egyedinek, kreatívnak, praktikusnak, megvalósíthatónak és sorozatgyártásra alkalmasnak kell lenniük. A BKK munkavállalói számára kényelmes, jól hordható öltözéknek esztétikai szempontból is megfelelőnek kell lennie a viselője és a külső szemlélők számára is. A fiatalos, sportosan elegáns nyári formaruha, télikabát és mellény megtervezésével a BKK a munkavégzés körülményeihez alkalmazkodva kényelmes és kellemes viseletet kíván biztosítani, különös tekintettel arra, hogy könnyen mosható, minőségi, tartós anyagból készülő, egymással kombinálható darabokból álló ruházat legyen, mely a rendszeres használatra is alkalmas. 

A pályázatra teljes koncepciót várnak inspirációs képekkel, a pályázati tematika kiemelt bemutatásával és műszaki leírással.

A pályamunkák kötelező tartalmi elemeit részletesen a bkk.hu/formaruhapalyazat odalon tettük közzé.  A pályázaton részt vehet minden 18. életévét betöltött természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik. Pályázni csak olyan tervvel lehet, amely nem sérti más személy szerzői és iparjogvédelmi jogát. A pályázatokat elektronikusan a formaruhapalyazat@bkk.hu e-mail-címre kell beküldeni „Ötletpályázat BKK-formaruha megtervezésére – pályázati dokumentáció” tárggyal, illetve részletes információkat is ezen az e-mail-címen lehet kérni. 

A zsűri a legjobbnak ítélt 3 pályamű tervezőjét pénzjutalomban részesíti az alábbiak szerint:
1.    helyezett: nettó 500 ezer forint,
2.    helyezett: nettó 250 ezer forint,
3.    helyezett: nettó 100 ezer forint.

A pályázat benyújtásának határideje: 2020. augusztus 31., 15 óra

A részletes pályázati szabályzatot a bkk.hu/formaruhapalyazat oldalon olvashatod.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Nyolc budapesti közterületi fejlesztést végez a BKK

Nyolc budapesti közterületi fejlesztést végez a BKK

A Lánchíd és a Blaha felújítását mindenki ismeri, de nézzük meg a többi hatot is!

Kék túra Budapest alatt

Kék túra Budapest alatt

Hat kilométeres túrával járható be a felújítás alatt álló M3-as metróvonal.

Már februárban elkezdődhet a Lánchíd felújítása 

Már februárban elkezdődhet a Lánchíd felújítása 

Az A-Híd Zrt. végezheti el a felújítási munkálatokat, amelyek 2023 őszére fejeződhetnek be, és 18,8 milliárdba kerülhetnek. 

Hirdetés