Irány a belváros!

Egészen új helyszínen, a Grandio Jungle Bar&Grill hatalmas fákkal ölelt hangulatos kerthelyiségében várnak kedvenc WAMP-os tervezőitek. A gyerek- és kutyabarát helyen vásárolgatás közben finom hamburgerekkel és italokkal várnak egész vasárnap.

A ZAPI design standjánál többféle méretben és színben válogathattok a gyerek nadrágok és szoknyák közül, a felnőtteket pedig a legújabb nyári tüllszoknyáival, illetve bodyval várja a tervező! Valamint bemutatkozik Zapi legújabb kollekciója, a Superhero, melynek megvásárlásával az Autizmus Alapítványt támogathatjátok.

Akik már régóta követik a Vadjutka ékszerek életét, azok láthatták: az ezüst ékszer vonal egyre erősödött az elmúlt két évben, míg a bohém-bizsu vonal egyre inkább háttérbe szorult. Most eljött a búcsú ideje: Wild Judit elköszön ettől a szép és hosszú korszaktól, kiárusítja ezeket az utolsó darabokat. A bohém ékszerek pontosan 13 évvel ezelőtt, a WAMP-on mutatkoztak be szélesebb körben, így a korszak lezárásaként a WAMP-ot választotta helyszínül. Aki szeretne még magának Vadjutka bohém ékszereket, azt szeretettel és 50%-os kedvezménnyel várja!

A Popartbox ezúttal nem csak a már jól ismert egyedi papíráruval, tolltartókkal, kollázsokkal vár titeket, hanem új kollekciójukkal, a 100% UPCYCLING ruhákkal is.

A kiállítók:
Vadjutka
Popartbox
SAKU - az ökozacskó
Coloris - íriszfotózás
HÁTI táska
Neo Nature Cosmetics
Zoltan Hajtmanszki
Leanzer newcraft
Me+Minime
Zapi
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

WAMP designvásár Szentendrén

WAMP designvásár Szentendrén

A város igazi arcát bemutató Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva esemény keretében.

Designer legyező, transzformertáska és foszforeszkáló plakát

Designer legyező, transzformertáska és foszforeszkáló plakát

Mindez a vasárnapi WAMP Hegyvidéken, a MOMkult előtti sétányon.

Tudatos eklektika
  • 2020-07-16 09:00
  • Deco

Tudatos eklektika

Felújított lakás a belvárosban

Hirdetés