Hirdetés

Nemcsak házhoz viszik a bútort: össze is szerelik, és elviszik a régit.

Nem elég, ha a futár csak az első zárható ajtóig szállítja a rendelésed? Szeretnéd, ha segítenének bevinni egészen a lakásba is a nehezebb darabokat? Nem tudod, mit kezdj a régi bútorral? Segítségre lenne szükséged az összeszerelésben is? Ezekre a helyzetekre itt a Bonami Futár, a home & living webáruház legújabb szolgáltatása, amely már Magyarországon is elérhető.

A Bonami webáruház eleinte Budapesten és környékén vállalja a termékek kiszállítását, amelyek egyenesen a prágai raktárból érkeznek a vásárlók otthonába. A vadonatúj Bonami Futár szolgáltatás elsősorban a túlméretezett szállítmányokra, és nagyobb méretű bútorokra vonatkozik, amelyeket a kétfős személyzet szükség esetén fel tud vinni bármilyen magasságig az emeletre, hogy a vevőt ezzel is tehermentesítse. 

A kétfős személyzet - Fotó: Bonami

„A szolgáltatást elsőként Csehországban indítottuk el, de már a tesztidőszakban is látszott, hogy nagy sikere van, és szívesen élnek vele a vásárlók, ezért felgyorsítottuk a saját futárszolgáltatás bevezetését a többi országban is, ahol jelen vagyunk. Nagyszerű motiváció volt számunkra, hogy lerövidítsük a szállítási időt, míg a termék eljut az emberek otthonába, illetve fő szempont volt az áruk károsodási kockázatának csökkentése is. Így még nagyobb kényelmet tudunk biztosítani a vásárlóinknak” – meséli Pavel Vopařil, a Bonami CEO-ja a cég logisztikai terjeszkedéséről.

Mi a szolgáltatás lényege?

● A futár egyenesen beviszi a szállítmányt a lakásba, nem csak a küszöbig hozza.
● Ezt a szolgáltatást a szállítási díj már eleve tartalmazza.
● Külön kérésre a régi bútort is elszállítják a futárok. (A szállítás kiválasztásakor extra szolgáltatásként megrendelhető a régi bútor elszállítása. Ez 1:1 arányban történik, tehát egy kiszállított termék esetén egy bútort szállítanak el a futárok, ami csupán 6 699 Ft extra költséget jelent.)
● Az árut ingyenesen kicsomagolják a futárok, és szükség esetén a csomagolóanyagot is elszállítják, ezzel is csökkentve az ökológiai lábnyomot.
● A kiválasztott termék alap összeszerelését ingyenesen elvégzik.

Részletek és bővebb információ a Bonami Futárról itt.

És ez még nem minden

A megrendelt termékek kézhez kapásához kiszállítás mellett már személyes átvételre is van lehetőség a PostaPontokon, ami több mint 2900 átvételi helyet jelent egész Magyarország területén. Amint az áru megérkezik az átvételi pontra, SMS-ben kap értesítést a vevő. A Postán, a Mol és a COOP üzletekben tíz napig vehetők át a csomagok. Csomagautomata esetén két napig vehető át a csomag. Ha az átvétel nem történik meg az adott időn belül, a legközelebbi postán tíz napig megőrzik a küldeményt. Az átvételi helyek listája itt tekinthető meg.

További hasznos lakberendezési tippekért, dekorációs megoldásokért és inspirációért látogass el a Bonami.hu oldalára!

Forrás: Közlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Izgalmas funkciótársítások Kerékgyártó András új tárgykollekciójában

Izgalmas funkciótársítások Kerékgyártó András új tárgykollekciójában

Megjelent Kerékgyártó András új kollekciója, az (Extra)ordinary.

Hirdetés