Hirdetés

Májusban dupláz a WAMP

A tavaszi napsütésben két alkalommal is, május 14-én és 28-án találkozhatunk a hazai tervezők legválogatottabb termékeivel az Erzsébet téren.

Májusban dupláz Magyarország kedvenc design vására, így a tavaszi napsütésben két alkalommal is, május 14-én és 28-án találkozhatunk a hazai tervezők legválogatottabb termékeivel az Erzsébet téren! Ezúttal a kiegészítőkön lesz a hangsúly, de nem lesz hiány a kisszériás tavaszi-nyári kollekciók legújabb darabjaiból sem!

A Banda designer showroom két fiatal tervező alapításából jött létre. A Budzsaklia tervezője, Bakonyi Ancsi táskákat tervez, illetve készít, limitált darabszámban, egyedi, modern stílusban, különleges anyagokat felhasználva. A The Bosign márka tervezője, Béndek Orsolya a természetben fellelhető anyagok felhasználásával készít innovatív faékszereket.

A WAMP design vásár már számtalan fiatal alkotó számára biztosított bemutatkozási lehetőséget, akik azóta már ismert és elismert tervezőként járnak vissza. Májusban két fiatal tehetség is bemutatja munkáit, mindketten innovatív kiegészítőikkel hívták fel magukra a figyelmet.
Cser Boglárka Johanna, a MOME mesterszakos hallgatója nőies és légies formavilágot képvisel LEANEA Jewelry márkanév alatt futó ékszereivel. Letisztult munkái a vonalakkal való finom játékból építkeznek, emlékeket, érzéseket és formákat ejtve rabul.  A Tillu ékszerekre leginkább az új formavilág keresése és az egyszerű szépség kifejezése, a légies minimál és a kortárs dizájn találkozása jellemző. Az ékszerek párhuzamosan készülnek fémből és műanyagból. Amíg Kalmár Eszter műanyag ékszereinek a szokatlan anyaga, addig a fémeknek az egyszerű formája a legjellemzőbb tulajdonsága.

A Gombold Újra! Divat a magyar 02. pályázat - öltözék kiegészítő kategória - WAMP különdíjasa Kalácska Zsana a Zwana ékszerek tervezője már visszajáró kiállítója a design vásároknak. Munkáit felszabadult játék jellemzi a dimenziókkal, színekkel és matériákkal, nem szűnő kíváncsisággal és kísérletezési kedvvel. Tervezéskor a természet lenyűgöző geometriája inspirálja, az organikus mélyén rejtőző szabályosság, ami sokszor csak akkor látható, ha a legapróbb részletekre fókuszálunk, vagy a legtávolabbi nézőpontot választjuk. Modul szerkezetű tárgyain, melyek elsősorban ékszerek és kiegészítők, analógiák ezekre a rejtett szépségekre. 

A Macondo bag a Macondo textil tervezője, Szőnyegi Zsófi és Szoboszlai Lili közös munkájának eredménye. Minden táska egyesével létrehozott kompozíció, kézzel festett akvarellekkel. Ez a képzőművészet felől való közelítés tesz minden egyes táskát személyessé és megismételhetetlenné. A hátizsákok létrehozásánál minden apró részlet fontos meghatározója a terméknek, ezért a hangsúly a minőségen és nem a mennyiségen van.

WAMP -  Design ami hozzád illik

2017. május 14. 
11.00-19.00
Erzsébet tér
A belépés ingyenes!
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Piet Hein Eek & LEFF amsterdam

Piet Hein Eek & LEFF amsterdam

Piet Hein Eek is making his debut at TRANOÏ during Paris Fashion Week.  

Kozma 2015

Kozma 2015

A 2015-ös Kozma Lajos ösztöndíjasok beszámoló kiállítása jövő kedden nyílik a FISE Galériában.
\r\n 

The Santorini lamp wins the Delta Award

The Santorini lamp wins the Delta Award

Marset’s Santorini collection, designed by Sputnik Estudio wins the 2016 Delta Award. 

Hirdetés