Lovrity Anna Katalin grafikái a Kirakós Budapest új memória játékán.

A Talabér-Glaser Eszter, Lovrity Anna Katalin és Papp Regina által jegyzett Kirakós Budapest új memória játéka az élet apró, vicces momentumait gyűjti össze.

A Kirakós Budapest ezidáig egyedi grafikájú puzzle mintáiról volt híres, ám a lányok ezúttal új termékkel debütálnak. A Lovrity Anna Katalin által tervezett újhullámos memória játék célja nemcsak a készségfejlesztő szórakozás, hanem beszélgetésre is ösztönöz – általa felidézhetőek a különböző évszakokhoz kötődő emlékezetes pillanatok.

„Az év emlékei” elnevezésű kártyapakli a négy évszak élményeit gyűjti csokorba. Az alkotók egy kompakt, könnyed játékot szerettek volna megalkotni, amely akár mindig ott lapulhat a táskánk mélyén, így bármikor bevethető: egy baráti vagy családi találkozón, kiránduláson, belföldi és külföldi utazásaink során is, kiemelve, megszínesítve a hétköznapokat.

A kirakóshoz hasonlóan ez az újhullámos kártya is egész biztos magával ragadja majd a játékosokat – érdemes elmerülni a grafikák élénken kedves részleteiben.

Lovrity Anna Katalin az évszakokat megjelenítő 6-6 grafika tervezésénél az élet apró, vicces momentumait hívta segítségül:

„Gyerekkorom óta szeretek a fürdőhabból szakállat csinálni magamnak, és mindig nagyon várom a nyarat, hogy dinnyét ehessek fürdőruhában, anélkül, hogy számítana merre folyik a ragacsos lé. Innen jött az elhatározás, hogy ezeket a pillanatokat fogom megidézni a memóriakártyák lapjain.”

A memóriakártya megvásárolható a márka webshopján, ahol hamarosan újabb kirakósokkal és értékesítési pontokkal jelentkezik a Kirakós Budapest csapata.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

A szegedi Antavo startup nyerte el

A szegedi Antavo startup nyerte el "Az Év Irodája" címet

A 40 főt foglalkoztató startup loft irodája helyén korábban romkocsma működött.

Ebben a lebegő házban garantált a kikapcsolódás

Ebben a lebegő házban garantált a kikapcsolódás

Egy startup találta ki azt a vízre bocsátott nyaralót, amely új szintre emeli a pihenést.

 
Hirdetés