A három fiatal magyar tervezőlányról tavaly hallhattunk először, mikor is az újragondolt városi biciklis szállításhoz PaperSpokes név alatt egészen egyedi újdonságokat mutattak be. 

A három fiatal magyar tervezőlányról tavaly hallhattunk először, mikor is az újragondolt városi biciklis szállításhoz PaperSpokes (magyarul PapírKüllők) név alatt egészen egyedi újdonságokat mutattak be. A hagyományos kerékpárkosár helyett stílusos, időt álló, egyéni igényekhez alakítható ládákat alkottak meg. Tavaly óta a különleges kezelést kapó faanyagból készülő Spotty és Zigzag termékek több hazai és külföldi üzletben is fellelhetők és nem egy design vásáron és kiállításon fordultak meg, kezdve a milánói design hét Fuori Saloni eseményével, majd ezt követve a Berlin Cycle Week, Feschmarkt Vienna és nem utolsó sorban a hazai WAMP vásáron tett debütálásával.

Most legújabb szuper könnyű (összesen 25 deka!) rétegelt lemezből készült, XOXO névre keresztelt ládájukkal rukkoltak elő. Az strapabíró, színes gumikötelek ennél a terméknél is nagy szerepet vállalnak, segítségükkel bármilyen tárgyat könnyedén és stabilan lehet rögzíteni a ládákba és annak külső felületére is. A lapra szerelhetőséget és a könnyed kivitelt szem előtt tartva alakult ki az új láda, ami az előző két ládánk gyermeke - fejti ki a tervező hármas. A kötélrögzítés által összeállított ládában biztonságosan szállítható bármilyen hétköznapi dolog, attól függetlenül, hogy bevásárlásból jövünk vagy csak egy levest, kávét viszünk magunkkal.

Az új ládák ugyancsak ellenállnak egyaránt a napsütésnek és az esőnek, így egész évben jól használhatóak és könnyedségük folytán szuper könnyű biciklikre is felszerelhetőek!

forrás: sajtóközlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Velodrom épül Debrecenben

Velodrom épül Debrecenben

A kormány kiemelten kezeli a beruházást.

November végétől szünetel a Mol Bubi

November végétől szünetel a Mol Bubi

A közbringarendszer megújításának előkészítő munkái miatt.

Kevesebb utas, több bringa a balatoni hajókon

Kevesebb utas, több bringa a balatoni hajókon

Egyre több bicikli szeli át a Balatont.

Hirdetés