A Socowoo Idom kollekciót Juhos Lehel tervezte, a bútorai beltérben és szabadban egyaránt használhatóak.

Egy kisasztalból, három különbözõ magasságú, sorolható növénytartóból, és egy bioethanol kandallóból áll az egységes, mégis változatos térelemeket felvonultató Idom kollekció.

Elkészült Juhos Lehel legfrissebb munkája, az Idom kollekció, a Socowoo márka neve alatt, együttműködve a NezoteN Kft.-vel, ami kiváló minőségben állítja elő az elképzelhető legkomplexebb formákat krionból.

A krion egy új generációs akril kő kompozit anyag, amelyet a nagy múltú spanyol Porcelanosa csoporthoz tartozó Systempool fejlesztett ki. Az anyag megjelenésében nagyon hasonlít a természetes kövekhez, kétharmad részt természetes ásványi anyagot, egyharmad részt pedig akril gyantát és egyéb adalékanyagokat tartalmaz. Speciális összetételének köszönhetően számtalan különleges felhasználási felületen alkalmazható a kültéri épületburkolatok kivitelezésétől a kisebb tárgyak megformálásáig.

Az Idom krionból készült, bel- és kültérben egyaránt használható kisbútor kollekciója egy kisasztalból, három különbözõ magasságú, sorolható növénytartóból és egy bioethanol kandallóból áll.

Az azonos, tömbszerű formai karakter az eltérő funkciónak megfelelően különböző arányokban fedezhető fel, egységes, mégis változatos térelemeket hozva létre. A sorozat darabjai számtalan színben gyárthatóak, kiváló kiegészítõi az otthoni környezetnek, kerteknek, és közösségei tereknek.

Juhos a Soproni Faipari Egyetemen diplomázott 2008-ban formatervezőként. 2012-ben alapította meg a saját stúdióját, melynek keretei között bútortervezéssel, belsőépítészettel és ipari formatervezéssel foglalkozik. Munkáinak elsődleges célja a funkcionalitásra és az időtállóságra való törekvés, bútorai létrehozásában nagy szerepet játszik az anyagismeret, különös hangsúlyt helyezve a gyártási folyamatok kézbentartására. Tervezői megközelítésére a letisztult minimalizmus, és az apró részleteknek szentelt különös figyelem jellemző.

Az Idom kollekció bútorait élőben is láthathják az Otthon Design kiállítás Magyar Design standján április 3. és 7. között.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Bemutatják a Budai Várnegyed fejlesztéseit

Bemutatják a Budai Várnegyed fejlesztéseit

Rekonstruálják a Budavári Palota déli szárnyát, fejlesztik a Várkerteket a Nemzeti Hauszmann Programban.

Friss tőkét vonhat be az ingatlanpiacra a blockchain technológia

Friss tőkét vonhat be az ingatlanpiacra a blockchain technológia

Hogyan hat egymásra a két, látszólag teljesen különálló terület?

Jelentős építőipari beruházás Nyugat-Magyarországon

Jelentős építőipari beruházás Nyugat-Magyarországon

Betonüzemet fejleszt az Euro Generál Téten: a jelenlegi épület mellett egy eddig kihasználatlan tömböt is felújítanak.

Hirdetés