Hirdetés

A fény önmagában is képes élettel megtölteni a teret, új hangulatot teremteni, formákat létrehozni a falakon. A BE LIGHT! válogatásának mostani főszereplői kiválóan bizonyítják, hogy a jól kiválasztott lámpatest egyszerre gondoskodik a megfelelő megvilágításról és ikonikus alapdarabjává is válik a belső térnek. Júliusi világítótest-körképünk szereplői különleges és látványos remekművek!

 

JOLLY JOKER

A csoda a részletekben rejlik! Egy jól megválasztott asztali- vagy állólámpa bármilyen enteriőr jolly jokere lehet: szimmetriát, színt, kontrasztot, textúrát és természetesen megvilágítást kölcsönöz az adott térnek. A Lasvit Neverending Glory függesztett lámpatestei mellett a kollekció asztali és állólámpákat is kínál, amelyek nagyszerű fókuszpontot jelenthetnek a belső térben.
 

 

LIMITED EDITION

A FLOS Arco K 2022 Limited Edition maga a tökély! Egy közvetlen fényt biztosító állólámpa, ólommentes üveglappal, szatén bevonatú rozsdamentes acél teleszkópos szárral. Préselt, polírozott és lakkozott alumíniumból készült forgatható és állítható magasságú reflektor. Az Arco K 2022 Limited Edition egy sorszámozott speciális kiadás, amely kizárólag online érhető el. A búra rávilágít a lámpa szerkezetére, a tekintetet végigvezeti az íves szár mentén egészen a káprázatos kristálylapra. Egy darab designtörténet.
 

 

A TENGER IHLETTE

Az arturo alvarez Mytilus kollekciója bámulatosan testesíti meg a nyári szellőben alakot öltött, lágyan hullámzó tenger mozgását: a kézzel készült üveggömböt egy festett fémhálóból formázott búra ölel körül, melyen varázslatosan törik meg a fény, és ezzel igazi ékköve lesz a belső térnek.
 

 

BE LIGHT! Web | Facebook Instagram | Linkedin

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Lámpatestek különleges anyagokból

Lámpatestek különleges anyagokból

Napjainkban egyre erősebb igény mutatkozik a nemcsak tartós, de valóban minőségi anyagokból készülő termékekre.

Acélrács és medúzaraj a designlámpákon

Acélrács és medúzaraj a designlámpákon

Márciusi designlámpa guide a Be Light!-tól.

Táplálni kell a talajt, amiből kinőttünk

Táplálni kell a talajt, amiből kinőttünk

Morvai Zoltánnal, a BE LIGHT! ügyvezető igazgatójával Nyolczas Gitta beszélgetett a Stefan Lengyel Ösztöndíj program kapcsán.

Hirdetés