A VOLA nem csupán egy termék. Az időtlen művészet és a tökéletes minőség egyesítése. A skandináv design legjavát képviselik, a VOLA termékekkel való találkozás pedig egy kifinomult és minőségi életforma részévé tesz mindenkit. Vola története

Nem sokkal azután, hogy Arne Jacobsen 1961-ben megnyerte a Dán Nemzeti Bank tervezésére kiírt versenyt, kapcsolatba lépett vele a VOLA A/S tulajdonosa, Verner Overgaard, aki bemutatta neki az új típusú falra szerelhető keverőcsap ötletét. Elképzelt egy olyan tervezést, ahol a keverő összes mechanikus része rejtve marad, csak a fogantyúk és a kifolyó lesz látható. Akkoriban ez teljesen új koncepció volt, de Jacobsen rájött, hogy ezt az ötletet össze lehet kapcsolni funkcionális tervezési megközelítéssel. Ezen alapelvek alapján született meg a mai egyszerű és letisztult VOLA design. 
 Magas minőség, kézzel készített csodák

A VOLA termékek nem csupán csapok és kiegészítők – ezek olyan műalkotások, amelyek minden egyes részletükben a kifinomultságot és gondosságot tükrözik. A vállalat kézművesség és a minőség iránti elkötelezettsége azt jelenti, hogy minden VOLA termék tökéletes állapotban hagyja el a gyárat. A formák, a textúra és a funkcionalitás tökéletes harmóniájával hozzák létre az otthonok ékszereit.
 Egyediség a mindennapokban

A VOLA termékek olyan egyediséget és stílust hoznak az életünkbe, amelyet máshol nem találunk. A letisztult vonalak, a kifinomult felületek és a részletek iránti figyelem mind-mind azt a gondoskodást tükrözik, amellyel a VOLA tervezői minden egyes terméket megalkotnak. Legyen az fürdőszoba vagy konyha, a VOLA termékek exkluzív megjelenést és praktikus használatot garantálnak. 

Éppen ezért a StoneConcept is a VOLA márka mellett tette le a voksát!Fenntarthatóság és megőrzés

A VOLA nem csak termékeket tervez, hanem jövőt alakít. A fenntarthatóság az alapelveik közé tartozik. Termékeik tartóssága és javíthatósága azt jelenti, hogy generációkról generációkra élvezhetik majd őket. Az anyagok kiválasztásától a gyártásig minden lépésben odafigyelnek a környezetvédelemre. Azzal, hogy csak a legjobb és legtartósabb anyagokat használják, csökkentik az új nyersanyagok felhasználását és a hulladékot.


Ez manapság már vezető szempont egy-egy beépítésre kerülő termék kiválasztásánál! Hatalmas felelősségünk van ebben, hiszen gyermekeink jövőjét építjük!Elegancia és funkció harmóniája

A VOLA termékek nem csak gyönyörűek, hanem rendkívül funkcionálisak is. A skandináv design hagyományait követve tervezik meg minden terméküket, hogy ne csak jól nézzen ki, de kiválóan is működjön. 

A funkcionalitás és az esztétika harmonikus összhangja jellemzi a VOLA kínálatát, melyek minden otthonban kivételes értéket képviselnek. A termékpaletta széles skálájában megtalálhatóak a következő típusú termékek:
 

  • Csaptelepek: A VOLA kínálatában találhatók fürdőszobai és konyhai csaptelepek, valamint zuhanyszettek- és kádtöltők is. Ezek a termékek a VOLA karakterisztikus eleganciáját és minőségét hordozzák magukban.


 

  • Zuhanyfejek és Zuhanyrendszerek: A VOLA zuhanyfejek és zuhanyrendszerek tervezésénél a funkcionalitás és a design összehangolása a cél. A különböző méretű és stílusú zuhanyfejek közül választhat, amelyekkel az Ön fürdőszobája vagy zuhanyzója a luxus és kényelem jegyében lesz kialakítva.


 

  • Kiegészítők: A VOLA kiegészítők, például törölközőtartók, szappanadagolók és egyéb fürdőszobai tartozékok terén is jeleskedik. Ezek a termékek is magas minőségű anyagokból készülnek, és harmonizálnak a VOLA általános designnal.


 

  • Design és színválaszték: A VOLA termékek gazdag színválasztékban és különböző stílusú designokban érhetők el. A cég kiemelkedő figyelmet fordít arra, hogy minden termékük egyedi legyen és összhangban álljon a modern design és minőség elvárásaival.Vola | Web | Facebook | Instagram | Pinterest
 

 

           


 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

A minőségi és stílusos konyhákért
  • 2021-03-14 09:00
  • Deco

A minőségi és stílusos konyhákért

Lakásfelújítás, építkezés során talán a konyha tervezése a legösszetettebb feladat.

A Gömböc elegáns szállodába költözött

A Gömböc elegáns szállodába költözött

Befejeződött a Crowne Plaza Budapest teljes felújítása

Hirdetés