A Tork prémium szalvétaadagoló termékcsaládja nyerte az International Design Excellence (IDEA) Közönség Díját. (x)

Nemcsak negyedével csökkenti a szalvétafogyasztást, de még design díjas is a Tork Xpressnap®  Image szalvétaadagolója. 

Több, mint 1700 pályázó közül tartották IDEA 2015 közönségdíjra (IDEA, International Design Excellence Awards 2015 People’s Choice Award) érdemesnek a Tork Xpressnap® Image szalvéta adagolóját az idén 50. jubileumát ünneplő Amerikai Ipari Formatervező Társaság (Industrial Designers Society of America, IDSA a világ egyik legrangosabb, évente megrendezésre kerülő nemzetközi formatervezési versenyén.

A nyertes szalvéta adagolók a hagyományos szalvéta adagolókhoz képest 25%-kal csökkentik a szalvéta fogyasztást, egyenként lehet belőlük kivenni a szalvétákat és gyönyörű formatervezésük, valamint egyszerre egy szalvétát adagoló rendszerüknek köszönhetően kapták az elismerést. A luxus szalvétával ellátott újratölthető adagolók új, alumíniumból és diófából készült termékcsaládja kifejezetten a design hívei számára készültek. 
„Az ügyfelekkel folytatott beszélgetéseink során felismertünk egy addig megoldatlan szükségletet, mely szerint az előkelőbb, magas presztízsű intézmények számára is biztosítanunk kell önkiszolgáló szalvétaadagoló megoldásokat.

Olyan, magas szintű designnal rendelkező eszközt kerestek, amely egyrészt kiegészíti saját dekorációjukat, másrészt a funkcionalitás és a szalvétaminőség terén a legszigorúbb szabványoknak is eleget tesz. Nagy izgalommal tölt el minket, hogy termékcsaládunkat egy újabb formatervezési díjjal ismerték el; 2014-ben ugyanis a rangos Red Dot Design díját is elnyerte az Xpressnap® Image termékcsalád” – Santora Brigitta a Tork asztalkultúra termékcsoportjáért felelős junior termékmenedzsere. (x)
 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Puskás Marcell fontos díjat kapott

Puskás Marcell fontos díjat kapott

Nem lett rocksztár, de a Red Dot Design Awardot besöpörte 27 évesen.

A vidék a jövő alternatívája

A vidék a jövő alternatívája

A „Jövő Otthonai” pályázaton a legkreatívabb termékfelhasználásért kiosztott különdíjat Rittgasszer Ákos és Bonhardt Dávid vehették át.

A francia csapat nyerte a Solar Decathlon egyik díját

A francia csapat nyerte a Solar Decathlon egyik díját

"Cirkularitás és fenntarthatóság" témában osztotta ki díjait a zsűri.

Hirdetés