Hirdetés

A Tork prémium szalvétaadagoló termékcsaládja nyerte az International Design Excellence (IDEA) Közönség Díját. (x)

Hirdetés

Nemcsak negyedével csökkenti a szalvétafogyasztást, de még design díjas is a Tork Xpressnap®  Image szalvétaadagolója. 

Több, mint 1700 pályázó közül tartották IDEA 2015 közönségdíjra (IDEA, International Design Excellence Awards 2015 People’s Choice Award) érdemesnek a Tork Xpressnap® Image szalvéta adagolóját az idén 50. jubileumát ünneplő Amerikai Ipari Formatervező Társaság (Industrial Designers Society of America, IDSA a világ egyik legrangosabb, évente megrendezésre kerülő nemzetközi formatervezési versenyén.

A nyertes szalvéta adagolók a hagyományos szalvéta adagolókhoz képest 25%-kal csökkentik a szalvéta fogyasztást, egyenként lehet belőlük kivenni a szalvétákat és gyönyörű formatervezésük, valamint egyszerre egy szalvétát adagoló rendszerüknek köszönhetően kapták az elismerést. A luxus szalvétával ellátott újratölthető adagolók új, alumíniumból és diófából készült termékcsaládja kifejezetten a design hívei számára készültek. 
„Az ügyfelekkel folytatott beszélgetéseink során felismertünk egy addig megoldatlan szükségletet, mely szerint az előkelőbb, magas presztízsű intézmények számára is biztosítanunk kell önkiszolgáló szalvétaadagoló megoldásokat.

Olyan, magas szintű designnal rendelkező eszközt kerestek, amely egyrészt kiegészíti saját dekorációjukat, másrészt a funkcionalitás és a szalvétaminőség terén a legszigorúbb szabványoknak is eleget tesz. Nagy izgalommal tölt el minket, hogy termékcsaládunkat egy újabb formatervezési díjjal ismerték el; 2014-ben ugyanis a rangos Red Dot Design díját is elnyerte az Xpressnap® Image termékcsalád” – Santora Brigitta a Tork asztalkultúra termékcsoportjáért felelős junior termékmenedzsere. (x)
 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Red Dot Díjat nyert a Tork

Red Dot Díjat nyert a Tork

Az SCA Tork Image Design™ termékcsaládja nyerte a 2016-os Red Dot Díjat.

Történetek a nem mellékes helyiségről

Történetek a nem mellékes helyiségről

Gondolták volna, hogy egy étteremben a megkérdezett 10 vendég közül 9 mondja azt, hogy a kulináris élvezetek után a mosdók tisztasága hozzájárul az elégedettséghez? (x) 

Egyszerűbb pályázási feltételek

Egyszerűbb pályázási feltételek

A Fény Mestere – Master of Light 2017 világítástervezési nívódíjra.

Hirdetés