Hirdetés

Két új üzletág a MádiLáncosnál.

Két új üzletággal bővül és cégcsoporttá alakul Magyarország vezető irodadesign stúdiója: a MádiLáncos ősztől a projektmenedzsement és workplace strategy, illetve a környezettudatos építés és épületminősítés szakterületein is önálló cégként működik tovább. A két új üzletág vezetői Láncos Áron és Szlovák János építészmérnökök, a tervezési üzletágat az alapító Sárosdi-Mádi Krisztina vezeti.
 

„Cégcsoporttá alakulásunk nem egy hirtelen jött üzleti döntés, az elmúlt húsz év tapasztalata és fejlődési folyamata vezetett oda, hogy mostantól három stabil, egymást erősítő lábon áll a MádiLáncos Stúdió – mondja Sárosdi-Mádi Krisztina. – Megrendelőink igényeihez alkalmazkodva mostantól a teljes tervezési folyamatot lefedjük: az első ötlettől a tervezés minden fázisán át, a projektmenedzsment teljes ciklusában, egészen az épületminősítések megszervezéséig kézben tartjuk a munkáinkat, a MádiLáncostól megszokott precizitással, hatékonysággal és kreatív ötletekkel.”

A több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkező, 500-nál is több sikeres projektet maga mögött tudó belsőépítész iroda már a kezdetekkor azt a célt tűzte ki maga elé, hogy meghonosítsa a magyar piacon addig még nem látott designtrendeket és professzionális munkaszervezést. Az elmúlt években a stúdiót olyan ügyfelek választották új irodájuk megtervezésére és megvalósítására, mint az OTP Bank, az Erste Bank, a Raiffeisen Bank, a Robert Bosch, a Thyssenkrupp, a SAP, az Oracle vagy az AirFrance-KLM.

A harminc szakembert foglalkoztató stúdió munkatársai 2021-ben új belvárosi irodába költöztek: mint mondják, a friss, kreatív ötletek megtalálásához a budapesti panoráma megunhatatlan inspirációt nyújt. A Batthyány tér közelében található, az utolsó részletig fenntartható szemlélettel tervezett loft-iroda egyfajta pilot-projekt is volt a csapatnak: számos olyan megoldást valósítottak meg az iroda tervezése és a munkaszervezés területén is, amely környezettudatos, hatékony és az irodatrendek jövőjét vetíti előre.  
 

„A mostani változás azt is jelenti, hogy több mint 20 éves tapasztalatunkat nagyobb palettán kamatoztathatjuk, három nagy szakterületünkön pedig dedikált cégvezetők irányításával dolgozik csapatunk. A cég megújulása a csapaton belül is jelentős húzóerőt, új lendületet hozott, a három egység szinergiájából pedig rengeteg új ötletünk születik – meséli Láncos Áron, aki ősztől a projektmenedzsment és a workplace strategyért felelős üzletágat irányítja.

A MádiLáncos Studio legfrissebb munkái között szerepel az új OTP-székház közösségi tereinek tervezése, az Allen&Overy nemzetközi ügyvédi iroda új fővárosi irodája, illetve a Robert Bosch európai léptékben is jelentős irodafejlesztése, amelynek tervezési folyamatában az eddigi legkomplexebb, kutatásalapú irodatér-szervezés valósult meg Budapesten.  

„Az elmúlt évek változásai, a világjárvány és most a hatékony üzemeltetés iránti megnövekedett igény szó szerint felrázták az irodapiacot. Cégünk húsz éves története során még soha ennyi tudatos, nyitott és előremutató gondolkodású cégvezető nem keresett meg minket. Valóban hatalmas a kereslet a fenntartható, környezettudatos és nemzetközi minősítéssel rendelkező irodákra – mondja Szlovák János, a fenntarthatóságért és épületminősítésekért felelős ágazat vezetője. – Soha nem volt még ennyire igaz: az új iroda szintlépés a cégeknek, a jó irodatér pedig összetart, motivál és jövőképet ad. Azt hiszem, mi már tudjuk a receptet hozzá.” 

2022-től a MádiLáncos Studio név már három üzletág összehangolt, hatékony működését garantálja, hogy megrendelőit a lehető legteljesebb mértékben kiszolgálhassa. A cégcsoport a belsőépítészeti tervezés és megvalósítás mellett a projektmenedzsment és workplace strategy, valamint a fenntarthatóság és az épületminősítések területein is a megrendelők megbízható, hatékony és kreatív partnere.  

A csapat a mindennapi munkában kiemelt figyelmet fordít a költséghatékony tervezésre, a szigorú pénzügyi kontrollra és a határidők pontos betartására. A MádiLáncos Studio minden munkájának célja, hogy a munkatársak komplex szaktudását és friss ötleteit ötvözve segítse a megrendelőket abban, hogy amikor elfordítják a kulcsot az új irodájuk ajtajában, cégük is új szintre lépjen.   

 

Forrás: sajtóanyag

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Cégcsoporttá bővül Magyarország vezető irodadesign stúdiója

Cégcsoporttá bővül Magyarország vezető irodadesign stúdiója

Két új üzletág a MádiLáncosnál.

Ilyen lesz a H2Offices irodakomplexum

Ilyen lesz a H2Offices irodakomplexum

Bepillantás a Skanska új projektjébe.

Hirdetés