Hirdetés

Magyarországon is bemutatkoztak a Hotpoint márka legújabb beépíthető készülékei, és amelyek az innovatív technológia és a lenyűgöző dizájn páratlan kombinációját testesítik meg. (x)

Hirdetés

Magyarországon is bemutatkoztak a Hotpoint márka legújabb beépíthető készülékei, amelyeket a 21. század fogyasztói elvárásai ihlettek, és amelyek az innovatív technológia és a lenyűgöző dizájn páratlan kombinációját testesítik meg.

Napjainkban a konyha kialakítása az egyik legmeghatározóbb része lehet az otthon berendezésének. Funkcionalitásában rendkívül hangsúlyos szerepet játszik a praktikum, hiszen időt és fáradtságot takaríthatunk meg jól átgondolt megoldássokkal és olyan készülékekkel, amelyek technikai tudásuk révén képesek ezt biztosítani számunkra. Ugyanakkor pedig az esztétikum sem mellékes. A konyhában eltöltött időt egy harmonikus környezet kellemesebbé teheti, a gyakran alkalmazott összefüggő terek miatt pedig a lakás enteriőrjére is hatással lehet a konyha kialakítása. Magától értetődően az sem mindegy, hogy a háztartási gépek, berendezések miként illeszkednek a konyhába. A Hotpoint ezért az új beépíthető termékcsaládjának piacra dobását megelőzően kiterjedt kutatást végzett, amely a főzés szerepét kutatta a 21. században. A nemzetközi felmérés keretében 3 000 otthoni szakácsot kérdeztek meg Olaszországban, Franciaországban, az Egyesült Királyságban, Törökországban és Oroszországban, és azt vizsgálták, hogy melyek a legfőbb elvárások a háztartási berendezésekkel szemben. A 2016 januárjában a People kutatóintézettel közösen lefolytatott felmérésből többek között az derült ki, hogy az ételkészítés egyre inkább az öröm forrásává is válik, így az esztétikum és a praktikum kiemelten fontos szerepet játszik konyha készülékeink kiválasztása során.

„Büszkék vagyunk az új Hotpoint beépíthető termékcsaládra, amelyben a fogyasztói elvárásokhoz igazodó tervezés ölt testet. Az innováció, a fejlett technológia a készülékek fontos technikai jellemzőiben éppúgy megjelenik, mint az apró elegáns megoldásokban. Mindezt pedig stílusos, elegáns külső teszi teljessé. A mind a termékköröket illetően, mind a dizájn vonalak tekintetében széles kínálat pedig a legkülönfélébb fogyasztói igényeket is képes kielégíteni” – nyilatkozta Láncz Domonkos értékesítési- és marketingigazgató.

A Hotpoint új beépíthető termékei éppen ezért mindenben segítik a felhasználót, nagyfokú rugalmasságot, páratlan funkcionalitást kínálnak. Alacsony energiafogyasztás mellett kiváló teljesítményt nyújtanak, valamint különleges módon ötvözik a fejlett technológiát a stílusossággal. A készülékek olyan megoldásokkal is fokozzák az eleganciát, mint például a sütők lágyan záródó ajtaja, ahol egy új generációs pántnak köszönhetően a sütő ajtaja finoman tér vissza záródáskor, megakadályozva a zajos és sérülésveszélyes csapódást. Egy apró részlet, egy leheletnyi elegancia, amely gyönyörködtet ugyanakkor hasznos is. Az egyedi, lenyűgöző megjelenést a szín- és formavilág, valamint az alkalmazott anyagok garantálják. A harmóniát jelentő egységesség érdekében pedig az új Hotpoint termékcsalád a konyhai készülékek teljes spektrumát kínálja. A választékban a sütők, főzőlapok, páraelszívók és beépíthető és szabadonálló hűtőszekrények mellett beépíthető mikrohullámú sütő, gőzpároló, kávéfőző, sőt még melegen tartó fiók is található. Az eltérő vásárlói igények kielégítését pedig különböző design vonalak teszik lehetővé. Az üveg és acél kombinációját kínáló "CLASS 9" sorozat a magas minőségű anyagok társításával, esztétikusan modern megjelenést kínál az exkluzív, kifinomult konyhák számára. A hatékonyságot szem előtt tartó "CLASS 7" dizájn vonal a mindennapi használatot hivatott kellemesebbé tenni. Míg a "CLASS 5" sorozat acél kivitele a csúcstechnológiát testesíti meg. A mindennapi, praktikus igényekre pedig a "CLASS 3" dizájn vonal adja meg a választ.

Új Hotpoint főzőlapok

A Hotpoint által végzett nemzetközi felmérés keretében 3 000 otthoni szakácsot kérdeztek meg Olaszországban, Franciaországban, az Egyesült Királyságban, Törökországban és Oroszországban, és azt vizsgálták, hogy melyek a legfőbb elvárások a háztartási berendezésekkel szemben. A kutatásból kiderült, hogy az emberek
53 százaléka a gáz főzőlapoknál azt szereti, hogy a főzőlap használatakor gyorsabban lehet főzni. 34 százaléka szerint nagyon fontos a pontos hőmérsékletszabályozást az indukciós főzőlapoknál. 32 százaléka pedig azt szereti, hogy a főzőlap csak ott melegít, ahol szükséges.
A Hotpoint új HD Flexi Zone indukciós főzőlapjánál a főzési felület két külön zónára osztható, vagy egyetlen hatalmas zónaként használható – tökéletes megoldás az ovális, négyszögletű vagy széles serpenyők számára, de használható egyidejűleg akár két normál serpenyőhöz is. A 4 kW-os Booster teljesítmény gyors, azonnali hőt biztosít. Az új gáz főzőlap szabadalmaztatott gáztechnológiával rendelkezik – a függőleges lángú gázégők innovatív kialakításúak; 420 azonos fúvóka hozza létre a függőleges lángot, amely egyenletesen oszlatja el a hőt a serpenyő alatt. Ez biztosítja az optimális főzést anélkül, hogy az étel széle megégnének, ugyanakkor rövidebb a főzési idő az étel gyorsabb és egyenletesebb melegítésének köszönhetően.

Új Hotpoint beépített hűtőszekrények

A Hotpoint hűtőkészülék család teljesen megújult. A hűtők az elegánsan kialakított belső térrel és csodálatos külső megjelenésükkel a stílus, a minőség és a térkínálat új szintjét kínálják, praktikus helykihasználási megoldásokkal, amelyek segítenek rendet tartani az ételek tárolásánál.
AKTÍV OXIGÉN 2.0
A készülék a rendszer segítségével aktív oxigén molekulákat juttat a hűtőtérbe, amelyek megtisztítva a levegőt természetes módon lelassítják az ételek megromlását, ezzel garantálva, hogy azok hosszabb ideig maradnak frissek.
AIR TECHNOLÓGIA
Az innovatív cirkulácciós rendszer megfelelő szinten tartja a belső páratartalmat, megakadályozva az ételek kiszáradását, illetve gondoskodik a folyamotos levegőkeringtetésről ezzel egyenletes hőmérsékletet biztosítva a készülék minden pontján.

Új Hotpoint beépített mikrohullámú sütők

A Hotpoint által végzett nemzetközi felmérés keretében 3 000 otthoni szakácsot kérdeztek meg Olaszországban, Franciaországban, az Egyesült Királyságban, Törökországban és Oroszországban, és azt vizsgálták, hogy melyek a legfőbb elvárások a háztartási berendezésekkel szemben. A kutatásból kiderült, hogy az emberek
59%-a naponta használja a mikrohullámú sütőjét. 48%-a ragaszkodik a kedvenc funkciójához.
Az új Hotpoint mikrohullámú sütőcsalád fejlett és innovatív funkciókkal rendelkezik, a készülékek mikrohullámú és hagyományos sütőként egyaránt használhatók – ezáltal a sütőben a receptek és ételek széles választékát készítheti el tökéletesen. Akár ropogósra sült aranyló süteményt, akár finom párolt zöldségeket szeretne készíteni, a Hotpoint Multiwaves technológiája, a Dynamic Crisp pirító és Dynamic Steam pároló funkciói segítik Önt a mindig tökéletes eredmény elérésben, sőt mikrohullámú sütőjének köszönhetően bátran szabadjára engedheti kreativitását.

Új Hotpoint páraelszívók

Az új párelszívók hihetetlen teljesítményt nyújtanak a szabadalmaztatott rendszereknek, többek között a 360°-os szageltávolító rendszernek és a kettős szűrőknek köszönhetően. Többé nincs szükség kompromisszumra az olyan konyhában, ahol nem lehet kivezetéses páraelszívót felszerelni. A Hotpoint új, szűrős páraelszívója forradalmi, szabadalmaztatott szagtalanító technológiával rendelkezik: egy speciális, szagot megszüntető szűrővel, amely a kiváló minőségű anyagokat és az átgondoltan elhelyezett szűrőhengert ötvözi a rendkívüli teljesítmény biztosítása érdekében. A kiváló minőségű aktív szenes granulátum a nagy szűrőfelülettel együtt kiváló hatékonyságot biztosít.

Új Hotpoint beépíthető sütők

A Hotpoint által végzett nemzetközi felmérés keretében 3 000 otthoni szakácsot kérdeztek meg Olaszországban, Franciaországban, az Egyesült Királyságban, Törökországban és Oroszországban, és azt vizsgálták, hogy melyek a legfőbb elvárások a háztartási berendezésekkel szemben. A kutatásból kiderült, hogy az emberek
55%-a olyan sütőt szeretne, amely mindenhol egyenletesen süti meg az ételt.
36% várja el a sütőtől azt, hogy megmaradjon az ételek tápértéke.
33% szeretne precízebb kontrollt, hogy a sütés során végig kézben tarthassa az irányítást.
Az új Hotpoint sütőkben a fejlett technológiák olyan integrált rendszere található, mint például Hotpoint Multiflow légkeveréses rendszer, a hőmérsékletérzékelők és rendkívül pontos hőmérséklet-szabályozás, így a felhasználó tökéletesen kézben tarthatja az étel – belsejének és külsejének – sütési folyamatát. A tapasztalt mesterszakácsok által kidolgozott nagyszerű automatikus recept funkció még élvezetesebbé teszi a sütést, az előre beprogramozott receptek széles választékával, amelyek automatikusan szabályozzák a sütő beállításait és az időt a legkülönbözőbb ízletes fogások tökéletes elkészítéséhez.

forrás: sajtóközlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Trónszékeket idéző ülőbútor egy női sportcsapat VIP-helyiségében

Trónszékeket idéző ülőbútor egy női sportcsapat VIP-helyiségében

Hevesi Annabella (MOME Formatervező Tanszék) diplomamunkája.

Egy madárház, amelyet a

Egy madárház, amelyet a "sivatagi modernizmus" építészete ihletett

Konkrétan Palm Springs házai. 

24 közgazdász és építész üzeni: eljött az idő a világ újragondolására

24 közgazdász és építész üzeni: eljött az idő a világ újragondolására

Lesz dolguk az építészeknek is, a városok funkcióit jobban a lakosság igényeire kell szabni. 

Hirdetés