A legendás LEGO designer, Henrik Andersen által tervezett készlettel újrajátszható a Star Wars: A Birodalom Visszavág című filmjének meghatározó jelenete, a híres hothi csata.

November 26-án érkezik az Ultimate Collector Series (UCS) legújabb modellje, a LEGO Star Wars AT-AT készlet, amely méltóképp megidézi a filmben látható gigantikus járművet.

A páncélozott, minden terepre alkalmas csapatszállító jármű a Star Wars: A Birodalom visszavág című filmben bukkant fel először. A hatalmas gép először a jeges bolygó horizontján tűnt fel a hothi csatában, a feladata pedig az volt, hogy megtámadja a Lázadók Szövetségének pajzsgenerátorát. Előtte még soha nem láttak hasonlót, a Galaktikus Birodalom Szárazföldi Erők pedig hatalmas méretéből kovácsoltak előnyt, hogy leverjék a lázadókat és végleg megsemmisítsék az Echo Bázist. 

 

 

A nagyméretű új LEGO modell nemcsak méretében, de részleteiben is nagyszerű, és méltóképp megidézi a filmben látható gigantikus járművet. A készlet 6785 darabból áll, a feje és a lábai állíthatók, az ágyúk forgathatók, az oldalai leemelhetőek – így az elképesztő részletességű belseje is megcsodálható. Emellett a készlet kilenc minifigurával, valamint különböző kiegészítőkkel érkezik.

Még a csomagolás is különleges élményt nyújt: a LEGO elemek négy kisebb dobozban találhatóak, amelyek egymás mellé rendezve a híres hothi csata jelenetét adják ki. 

 

 

A modell kötelező darab minden Star Wars rajongó számára. A készletet a legendás LEGO tervező, Henrik Andersen tervezte:

„a mega méretű LEGO Star Wars AT-AT egy olyan készlet, amire mindenki régóta vágyik – izgalmas volt életre kelteni ezt a várva várt építményt. Az AT-AT egy mérnöki remekmű, a LEGO készlet pedig elképesztő darab, amely arra termett, hogy kiállítsák. Rengeteg apró részletet rejtettünk el, ami órákon át tartó szórakozást nyújt bármely LEGO vagy Star Wars rajongónak.”

 

A készlet az Ultimate Collector sorozat részeként érkezik, amibe a LEGO Star Wars Millenium Falcon, a LEGO Star Wars A-szárnyú Starfighter és a nemrég megjelent LEGO Star Wars Köztársasági hadihajó készlet is tartozik.

A LEGO Star Wars AT-AT készlet 2021. november 26-tól érhető el a LEGO Store üzleteiben és a LEGO weboldalán
 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

LEGO óra ketyeg a Cordia otthonokban

LEGO óra ketyeg a Cordia otthonokban

Különleges ajándékkal várja új otthonukba beköltöző vásárlóit a Cordia. 

1552 LEGO kockából bárki kirakhatja Van Gogh Csillagos éj című festményét

1552 LEGO kockából bárki kirakhatja Van Gogh Csillagos éj című festményét

A készlet alkotója egy 25 éves doktorandusz, aki feltöltötte ötletét a LEGO Ideas oldalra.

Alkosd újra a világod!

Alkosd újra a világod!

Országos pályázatot hirdet a LEGO Hungária Kft. és a MOME.

Hirdetés