Hirdetés

„Az utóbbi évek kiemelkedő tervezőgrafikai tevékenységéért”

Baráth Dávid 2006-ban hozta létre stúdióját, mely brandinggel, arculattervezéssel és stratégiai tervezéssel foglalkozik. Nevéhez fűződik számos népszerű, hazai étterem brandingjének, vizuális arculatának és kommunikációs stratégiának kialakítása, így például a Villa Bagatelle 13 évvel ezelőtti megnyitása óta a Bagatelle Budapest cégcsoport összes egységének vizuális arculata, a Four Seasons Hotel Gresham Budapestben található Kollázs, a Hilton Budapestben működő Láng, a népszerű Barrio, La Fabbrica, Babel és a Kiosk éttermek, illetve a Blue Agori és Rebel Burger & More foodbar láncok brandingje is. 
 


A stúdió ügyfelei között a legkülönfélébb profilú vállalkozások: pénzügyi tanácsadó cégek, ügyvédi irodák, ingatlanfejlesztők, gasztronómiai és designvállalkozások, művészeti alapítványok is megtalálhatók, de nemzetközi partnerekkel és sztárépítészekkel is dolgoznak a szállodai és vendéglátóipari szektorban, stratégiai tanácsadóként pedig számos vállalkozás munkáját a háttérből segítik. Bercsényi Balázs világhírű tetoválóművésszel, akivel az elmúlt években több projekten is együttműködtek, jelenleg is egy új projekt előkészítésén dolgoznak.

Ügyfeleik között megtalálható a hazai üvegművészet fejlesztésére hivatott Bohus-Lugossy Alapítvány, a Vitéz cégcsoport, mely hazánk legnagyobb kürtőskalácsra specializálódott vállalkozása, az egyik legnagyobb múltú hazai ügyvédi irodának számító SBGK, illetve a világ piacvezető designmárkáinak hazai forgalmazója, a Code Showroom. A napokban nyílt meg a BOCCA Gourmet Stories gourmet üzlet, melynek név- és arculattervezése, brandingje, kommunikációs stratégiája és belsőépítészeti koncepciójának kialakítása ugyancsak a Studio Barath nevéhez köthető, januárban pedig egy exkluzív budapesti villaprojekttel bővül a vállalkozás portfóliója. 
 
A hazai tervezőgrafikai szakma legrangosabb elismerését a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen adták át, ahol a díjra pályázott művek kiállítása december 9-ig látható.

 

Studio Barath | Web | Behance | Facebook | Instagram

 

Forrás: sajtóanyag

 

Baráth Dávid kiemelt munkái a galériánkban!
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Komplex brandépítés prémium minőségben

Komplex brandépítés prémium minőségben

Interjú a Studio Barath alapítójával, Baráth Dáviddal és partnerével, Osvárt Judittal!

Adapt-úton, a Bánkitó Fesztivál térinstallációja

Adapt-úton, a Bánkitó Fesztivál térinstallációja

Milyen szerepet játszik a művészet a társadalmunkban?

Makers’ Market a Balatonnál

Makers’ Market a Balatonnál

Júliusban Zánkára költözik Budapest legnépszerűbb alkotói vására

Hirdetés