Hirdetés

A legjobb konyhatrendek a Konyhakiállításon.

A bohém, színes bútoroktól kezdve a lebegő polcokon át a márvány felületekig idén is rengeteg izgalmas design közül válogathat az, aki építkezik vagy felújítja konyháját. Összegyűjtöttük azokat a konyhatrendeket, amik a 2022-es évben leginkább meghatározóak lesznek. Ha figyelsz a bútorok, felületek, kis- és nagygépek harmóniájára, könnyedén kialakíthatod az álomkonyhádat, amiben természetesen idén is segít a Konyhakiállítás átfogó kínálata és szakemberei április 22-24. között a Budapest Arénában.

 

 

Változatos frontok a konyhában

Ha fiatalos konyhabútorra vágysz, bátran variáld a frontok árnyalatait, keress színes kiegészítőket, sőt, akár a felső és alsó frontok színe is lehet eltérő, de fontos, hogy azért figyelj a harmonikus hatásra! Ha felfrissítenéd a bútorodat, de nem akarod lecserélni, akkor a krétafesték lesz számodra az ideális választás, amivel újraszínezheted a megunt frontokat. Ha a hagyományosabb irányzatokat kedveled, akkor jó hírünk van: az egyszerű fa bútorok, sőt, a sötétebb árnyalatok is reneszánszukat élik!

 

 

Csempéssz trendi látványt a csempéddel!

A színes konyhák hódításának köszönhetően bátran párosíthatsz pasztell színű csempét színes fugával. A pultok, szigetek burkolása is történhet kisebb méretű csempével, ami lehet matt, fényes vagy rusztikus. Kövekkel és márvánnyal kifejezetten elegáns hatást érhetsz el a konyhában, és ha nyitott vagy a különlegesebb megoldásokra, apró elemekből álló burkolatot is választhatsz. A csíkos, mozaik hatású hátlapok, a sötét fa és a helyenként felbukkanó fémes részletek a 70-es évek amerikai konyháit idézik meg. A hullámos fapanelek extravagáns külsőt adnak a konyhának, akárcsak a szabálytalan vagy mozaikszerű elrendezésű padlólapok.

 

 

Elegancia mindenek felett

A fentebb említett bohém, színes design mellett számos olyan megoldással is találkozhatsz a Konyhakiállításon, amivel garantált az impozáns, elegáns hatás otthonod egyik központi helyiségében. Ha szekrény helyett lebegő polcokat választasz, akkor szellősebbé válik a konyhád, ráadásul dekoratív kiegészítőket, műtárgyakat is pakolhatsz ide, sőt, az a legjobb, ha ezek a polcok inkább az esztétikumot szolgálják a praktikummal szemben. Látványos erezetű és különleges árnyalatú kövekkel szintén elegáns és egyedi karaktert adhatsz konyhádnak. A sötét – matt és fényes – színek drámai hatást keltenek, ezeket fémes elemekkel kombinálva igazán ütős eredményt érhetsz el.

 

 

Funkcionalitás és design egyben

Miért ne lehetne a tűzhely vagy a páraelszívó (is) a konyhád éke? A rusztikus és vintage hangulatú gáztűzhelyek mellett a különleges zománc és kerámia mosogatók, valamint a hatalmas, látványos elszívók is divatosak. Ha konyhaszigeted van, akkor a bárszék helyett választhatsz padot, amit elhelyezhetsz a konyhasziget elé, mellé vagy alá, de akár a sziget részévé is válhat, a térkihasználás érdekében. Ha teheted, alakíts ki kamrát otthonodban, hogy legyen lehetőséged hosszabb távra is élelmiszereket tárolni otthon, de a dedikált helyiség helyett egy nagyobb kamraszekrény is megteszi.

 

 

Kóstolj bele a konyhai trendekbe személyesen!

A főzés kinek hobbi, kinek nyűg, de egy biztos: egy finom, saját kézzel készített menüsortól mindenkinek meglágyul a szíve. Ha szeretnéd a család kedvenc ételeit egy igazán designos konyhában elkészíteni, akkor bátran vágj bele egy átalakításba!

További lehengerlő ötletekért és praktikus megoldásokért látogass el a Konyhakiállításra, ahol garantáltan mindenki megtalálja a fogára való enteriőrt szakértő kiállítóink jóvoltából! Április 22-24. között izgalmas trendekkel, exkluzív újdonságokkal és fantasztikus nyereményekkel várunk, akár egy 2,5 millió Ft értékű egyedi tervezésű konyhabútor is a tiéd lehet!

 

 

Forrás: sajtóanyag

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Új kontextusban a textilipar számára terhet jelentő gyártási maradékok

Új kontextusban a textilipar számára terhet jelentő gyártási maradékok

A 360 Design Budapest kiállításon Temesi Apol RAWfiction munkája is megtekinthető.

„Úgy kezelem a tárgyaimat, mint ahogy egy festőművész a vásznat”

„Úgy kezelem a tárgyaimat, mint ahogy egy festőművész a vásznat”

A 360 Design Budapest kiállításon Antal Balázs aka BAANTAL Pollinate Blue és Splash bögréje is megtekinthető.

„Az ölelés metaforája jelenik meg abban, ahogy a fém struktúra körülfonja a finom anyagokat”

„Az ölelés metaforája jelenik meg abban, ahogy a fém struktúra körülfonja a finom anyagokat”

A 360 Design Budapest kiállításon Kele Sára nemrég Red Dot „Best of the Best” díjat elnyert Tangens bútorcsaládja is megtekinthető.

Hirdetés