Egyedülálló lakberendezési megoldások és friss designtrendek várnak az idén ötéves S/ALON BUDAPEST látogatóira szeptember 22-23-24-én.

Az enteriőrdesign rajongók jól tudják, a szeptember évek óta felejthetetlen élményhétvégét tartogat minden a hazai és nemzetközi lakberendezési trendet kedvelő és újdonságra nyitott szem számára! A S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállítás idén is egyedülállóan izgalmas koncepció mentén mutatja be a leginspirálóbb márkák széles palettáját, emellett számtalan hazánkban még nem elérhető design újdonság termékpremierjét is elhozza. 
 


Kifinomult megoldások padlótól a padlásig

Hazánk legnagyobb design lakberendezési eseményén a lakásfelújításra, építkezésre készülők, és az inspirációt keresők is minőségi módon szelektált, innovatív megoldásokra találhatnak. A kiállítók lakberendezők és stylistok segítségével hónapok óta azon dolgoznak, hogy a 7000 négyzetméteres kiállítótérben gondosan válogatott tárgyakkal és kiegészítőkkel hozzanak létre olyan enteriőröket, melyek sehol máskor és máshol nem láthatóak, kizárólag az esemény három napján. A bútorok, világítástechnikai megoldások, burkolatok, lakástextilek és művészi alkotások különböző helyiségekben jelennek meg: nappali, háló, konyha, fürdő, gyerekszoba, terasz, sőt, még design garázs, home office és zeneszoba is kialakításra kerül, lefedve ezzel az otthon minden tipikus és kevésbé jellemző szegletét is.
 


Természet ihlette installációk

A S/ALON BUDAPEST tervezői pályázata évről-évre bemutatkozási lehetőséget biztosít hazai tervezők, stúdiók és szélesebb körben nem ismert alkotók számára, hogy egy konkrét tematika mentén megmutathassák kreatív látásmódjukat. Az idei pályázat témája a Flower Power, mely a természet és az innovatív design kapcsolatát, valamint a környezettudatosság és az ökologikus design fontosságát dolgozza fel. A bemutatkozó alkotók nem titkolt célja az interakció, installációikkal a lélek harmóniájára szeretnének hatni, hiszen e mai érzékeny lüktetésű világban fontos, hogy otthonunk a nyugalom és a megérkezés színtere legyen. Érzékszerveink használata fontosabb, mint valaha, így illatokkal, tapintható tárgyakkal és szemet gyönyörködtető térélményekkel találkozhatunk a nyertes pályázatok tereiben. 
 


Hello Magyar Design

A kiállítás állandó tematikus blokkjában, a Hello Magyar Design tárlatában 30 hazai művész legújabb tervezésű bútorait, lámpáit, textileit és kerámiáit ismerheti meg a közönség egy különleges koncepciójú összeállításban: a tárlat idén a föld-víz-tűz-levegő négyesére épül. 
 


Egyedülálló stílusterek 

A S/ALON BUDAPEST stílusterei is évek óta állandó részei hazánk vezető lakberendezési kiállításának. Ezúttal a romantikus irányzat mellett a ’80-as évek geometrikus és grafikai mintáit használó szobabelső, modern orientális és kortárs nomád irányzat, elegáns multikulturális hangulatot és ökodesign stílust bemutató terek, valamint a francia klasszikus és egzotikus tájakat, növényeket felvonultató stílusirányzatok is helyet kapnak, ezáltal élőben, stílusok közti kalandozás során élhetjük át a design térszervező erejét. 

A S/ALON BUDAPEST a legfrissebb lakberendezési termékeket és trendeket, jónéhány különleges élményt és egyedi tervezői találkozást hoz el szeptember 22-24. között a Budapest Arénába. A lakberendezési magazinokban és a social médiában látható lenyűgöző otthonok ragyogó világa itt három napra kézzelfogható közelségbe kerül! 

A belépőjegyeket érdemes már előzetesen megvásárolni, hiszen így a kedvezményes jegyár mellett a sorban állást is elkerülhetjük. S/ALON BUDAPEST | Web | Facebook | Instagram


 

További képek a galériában!
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Hazai design a természet elemeire hangolva (X)

Hazai design a természet elemeire hangolva (X)

Ismert és most bemutatkozó hazai tervezők legújabb bútorai, lámpái, textilei és kerámiai várják az idén öt éves S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállítás látogatóit szeptember 22-23-24-én.

A design és a természet új egysége (X)

A design és a természet új egysége (X)

Egyedülálló lakberendezési megoldások és friss designtrendek várnak az idén ötéves S/ALON BUDAPEST látogatóira szeptember 22-23-24-én.

Hirdetés