Hirdetés

Július elején rendezik az ARTjáró Összművészeti Fesztivált.

Július 2-án és 3-án ismét megrendezik az ARTjáró Összművészeti Fesztivált a Szolnoki Művésztelep egyedülálló kertjében. A kétnapos fesztivállal az idén 119 éves művészkolónia születésnapjára emlékeznek.

„2002 óta minden évben összegyűlik Szolnok művészetértő és kedvelő közönsége a Szolnoki Művésztelepen, a város legromantikusabb helyszínén, a kanyargós Zagyva partján, ahol minden egy kicsit másképp van... – írják a szervezők. – A magunk mögött hagyott nehéz idők után a város elengedi megfáradt maszkját, és idén első ízben a megújult Művésztelep kitárt kertjében közösen játszik, érez, elmélyül és felszabadul.

A hagyományokhoz híven idén is csaknem minden művészeti forma jelen lesz a város leghangulatosabb ősparkjában, a 119 éves, Magyar örökség díjas Szolnoki Művésztelep születésnapján. Lesz itt színház és film, képzőművészet és irodalom, komoly- és könnyűzene, klasszikus-és modern tánc, performance, fényfestés, barátság, vidámság, jókedv és kitudja még…

A fellépők között találkozhattok kedvenceitekkel, de sok meglepetéssel is készülünk!

És ha ez még mind nem lenne elég, mivel nálunk a legjobb: itt lesz az Agóra gyermek-és családi programokkal és a Helyi termékek vásárával, a Verseghy Könyvtár a lazulós könyvszigettel, a TISZApART Mozi elhozza a virtuális valóságot, a RepTár szárnyalni hív, lesz nyitott műterem és függőágy szieszta, örömzene, étel-ital, béke és barátság…”

Szolnoki Művésztelep  I  Facebook  I  Instagram
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Elkerülhetetlen az új lakások további drágulása

Elkerülhetetlen az új lakások további drágulása

Így látja az építőanyagok áremelkedését a régió egyik legnagyobb lakóingatlan-fejlesztője.

A Budapestbe félig bevert szeg építése, és helye ma a városban

A Budapestbe félig bevert szeg építése, és helye ma a városban

A szocialista Budapest ikonja: a Körszálló.

Hirdetés