Összeállításunk a legkifinomultabb megoldásokból az OCTOGON Deco 2022/3-as lapszámában.

Íves és szögletes formák, elegáns csillogás, letisztult minimalizmus, érintésmentes design – fürdőszoba összeállításunkban ezúttal a különböző stílusok mellett a legkifinomultabb megoldásokra koncentrálunk. 

 

Hansgrohe
 

Tökéletes összhang és megegyező színárnyalatok a fürdőszobában? A RainDrain zuhanyfolyókák hibátlanul illeszkednek a hansgrohe csaptelepek FinishPlus színeihez, így az egész fürdőszoba épülhet egy színkoncepcióra, még a zuhanyfolyóka sem fogja megtörni az összképet.

***

A hansgrohe Vivenis csaptelepe az elegancia és a kecsesség megtestesítője a fürdőszobában. A kifolyó különleges, lapos kialakítása magára vonzza a tekintetet. A modern hatás kedvéért a króm mellett matt fekete és matt fehér változatban is elérhető.

***

A hansgrohe XtraStoris beépített polcainak köszönhetően a legszűkebb zuhanyzót is tágasnak érezhetjük, hiszen a negatív teret használják ki. Szinte végtelen lehetőség áll rendelkezésünkre, hogy személyre szabjuk zuhanyzónkat: mindegyik fülke és a hozzá választható keret is többféle színben elérhető.
 pointzero/pointone
 

A GESSI Private Wellness® programjának legújabb kollekciója a Hi-Fi, aminek elemein a régről ismert sztereó hangberendezések köszönnek vissza. Design, technológia és kultúra kapcsolódása éles, letisztult vonalakkal, esztétikus megjelenéssel, harmóniával. 

***

A GESSI Anello a forma költészete, melynek darabjai már-már ékszerre emlékeztetnek tökéletes formatervezésükkel. A kollekció darabjai poétikusan jelenítik meg mindazt, amit a fürdőszoba jelent, azaz egy olyan helyet, ami megszabadít minden stressztől, kikapcsol és megnyugvást hoz.

***

A nagyszerű design hatalmas érzelmi erővel bír, ezt lovagolja meg a GESSI Venti20 sorozata is, aminek darabjai a húszas évek zsongását keltik életre.
 Caracalla
 

A Villeroy & Boch pultra ültethető Artis Bicolor mosdótálja kétszínű megjelenésével tökéletesen illeszkedik a Squaro Edge szabadon álló fürdőkádhoz. Az Artis Bicolor kollekció 12 trendi színben kapható.

***

A hagyományos japán rituálék és kézművesség ihlették a Duravit új, Sebastian Herkner tervezésében megszületett Zencha sorozatát, amely a pultra helyezett mosdókat letisztult bútorokkal ötvözi. A mosdó és a fürdőkád legszembetűnőbb jegye lekerekített formája.

***

Új formák, letisztult vonalak és időtálló anyagok jellemzik a Toan Nguyen által, a Laufen számára tervezett Lua sorozatot, aminek darabja ez a szabadon álló kád. A kollekció elegáns, időtlen és minőségi megoldásokból áll. 
 Roca
 

A Roca fürdőkád nagy belső méretének és a Stonex® felület kellemes érintésének köszönhetően békés, pihentető fürdőzést idéz a Földközi-tengerben. Az exkluzív, természeti erőforrások ihlette anyag csúszásgátló tulajdonságával, kopásállóságával és tartósságával tűnik ki.

***

A Roca Ona kollekció újrahasznosítható anyagokból készült kiegészítői tökéletesen illeszkednek a sorozat egyszerű és funkcionális karakteréhez és a bútorhoz passzoló három színben (matt fehér, matt szürke és matt zöld) érhetők el.

***

A Roca Ona sorozata minden mosdóhoz a megfelelő bútort kínálja, köszönhetően az egy- vagy kétfiókos, illetve az egyajtós standard megoldásoknak. Mindegyikük csapódásmentes zárási rendszerrel rendelkezik és a teljes mediterrán színválasztékban elérhető.

 


Octogon Deco Magazinunk a készlet erejéig az alábbi árusítóhelyeken kapható.Kapcsolódó cikkek

SMART SHOWER: A Roca új okos zuhanyrendszere a teljes körű komfortérzetért

SMART SHOWER: A Roca új okos zuhanyrendszere a teljes körű komfortérzetért

Élvezze az intelligens zuhanyrendszer előnyeit fürdőszobájában, engedjen teret a technológiának és használja ki a személyre szabott funkciókat!

Hirdetés