Komoly, vicces, modern vagy rusztikus - válogatás a frankfurti ISH kiállítás legjobb fürdőszobáiból.  

Kecses formák, változatos színek  és eltérő stílusok – a fürdőszobák manapság messzemenőkig képeseK alkalmazkodni az egyéni igényekhez, elvárásokhoz. Emellett a tökéletességre való törekvés életre hívja a technikai innovációkat is –  ezúttal a frankfurti ISH kiállítás legjobbjaiból válogattunk.  
 

Frissítő, letisztult, könnyű és kényelmes. A Villeroy&Boch új Collaro kollekcióját filigrán formák és olyan minőségi anyagok jellemzik, mint a titán kerámia, amelyből vékony és kecses szaniterek készülnek akár matt mázzal is. (Caracalla)07 Hansgrohe Rainfinity termékcsalád: a matt fehérben is rendelhető szaniterek innovatív funkcióinak köszönhetően a zuhanyzás új dimenzióját mutatják meg. (Hansgrohe)
A Villeroy&Boch új mainstream kollekciója a Collaro karakteres és stílusos, modern design, ami időtlen szépséget képvisel, segítségével vidám, hangulatos enteriőröket lehet kialakítani. (Caracalla)Két évtizeddel ezelőtt egy teljesen új kategóriájú fürdőszobai termékekkel állt elő a Duravit: a Happy D. azóta is az egyik legsikeresebb kollekciójuk. Az új Happy D.2 Plus az archetipikus mosdó finomított változata a Sieger Design koncepciója szerint készült. (Caracalla)

Több kép az OCTOGON Deco 2019/2. számában található.Octogon Deco Magazinunkra itt tudsz online előfizetni, valamint megvásárolhatod az újságárusoknál is.

Ezekben a Relay és Inmedio üzletekben biztosan megtalálod az Octogon Deco magazint:

Budapest: Árkád, Sugár, Allée, Mammut, Hegyvidék Központ, Aréna, Savoya Park, Campona, budaörsi Tesco, óbudai és soroksári Auchan, KÖKI Terminál, Batthyány tér HÉV, Deák tér, Kálvin tér, Ferenciek tere, Árpád híd, Örs vezér tere, Déli pályaudvar, Népliget, Nyugati pályaudvar, Blaha Lujza tér.

Debrecen (Malompark, Tesco, Árkád, vasút), Győr (Árkád és Győr Plaza), Kecskemét (Március 15. utca), Komárom (Igmándi utca), Miskolc (Tesco, Auchan), Nagykanizsa (pláza), Nyíregyháza (Korzó), Orosháza (vásárcsarnok), Pécs (Árkád), Sopron (Széchenyi tér, Tesco), Szeged (Árkád), Székesfehérvár (Alba Plaza, Auchan), Szolnok (Volán üzletház), Szombathely (vásárcsarnok, vasútállomás), Tatabánya (Vértes Center), Veszprém (Kossuth utca, buszpályaudvar), Zalaegerszeg (Tesco, buszpályaudvar).Kapcsolódó cikkek

Díjazták az Év fürdőszobáját

Díjazták az Év fürdőszobáját

Méghozzá a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon.

A relaxációt költséghatékonyan segítő módszerért járt a fődíj

A relaxációt költséghatékonyan segítő módszerért járt a fődíj

Fenntarthatóbb és költséghatékonyabb fürdőszobai környezetet teremthet a MOME-s hallgató nemzetközi díjas terve.

Meglepően erős design a lemezjátszót idéző mosdó

Meglepően erős design a lemezjátszót idéző mosdó

Elkészült a zenerajongók tökéletes fürdőszobája: az olasz design-mosdó egy ’70-es évekbeli lemezjátszót és valamennyire egy DJ-pultot is idéz.
Hirdetés