Varró Zoltán nemzetközileg elismert designer lakása eladóvá vált. Török Dávid Ingatlanszakértő Open House eseményt szervezett, hogy szélesebb körben megismertesse az extravagáns lakást. A délutánt Zoltán körbevezetése mellett Gere Andrea által tartott borkóstoló tette még különlegesebbé.

 

2023. július 20-án délután rendezték meg Varró Zoltán stílusos, nagypolgári lakásában egy amerikai mintára létrehozott Open House-t, ami Magyarországon még nem igazán elterjedt, ezért is különleges. Az eseményen Zoltán izgalmas történeteket osztott meg otthona megalkotásáról, utána körbevezette a vendégeket.

Gere Attila Pincészetének jobbnál jobb borait hozta el Gere Andrea. Kóstolás közben Andrea mesélt borászatuk történetéről és egy-egy kiváló boruk hátteréről. A borok mellé édes és sós finomságok az Aria Hotel kiváló konyhájából voltak. Andrea bemutatót tartott luxuskozmetikumainak jótékony hatásairól is, melynek alapja természetesen nem más, mint a szőlőmagolaj.

 


 

VideóHomestage Film
Fotók: Budai Bálint

 

További képek a galériában!


Octogon Deco Magazinunk a készlet erejéig az alábbi árusítóhelyeken kapható.Kapcsolódó cikkek

Magyar enteriőr Cartagenában
  • 2023-12-15 11:00
  • Deco

Magyar enteriőr Cartagenában

Varró Zoltán tervezi újra Kolumbia első luxus hoteljének belső tereit

Két Michelin-csillagot kapott a tatai Platán Gourmet

Két Michelin-csillagot kapott a tatai Platán Gourmet

 A Pesti István nevével fémjelzett étterem az első hazai vidéki vendéglátóhely, amely megkapta a legnagyobb presztízsű gasztronómiai elismerést.

Trendekbe rendezett nappalik
  • 2022-09-07 09:00
  • Deco

Trendekbe rendezett nappalik

Válogatás az OCTOGON Deco nappalijaiból.

Hirdetés