• 2019-02-20 08:05
  • Deco

Az okos otthonokért

7 okos ötlet a konyhákba és fürdőszobákba.

A smart funkciók egyre népszerűbbek és egyre kiforrottabbak, segítségükkel kényelmesebb és komfortosabb lehet a lakás. Ezúttal a fürdőszobák és a konyhák berendezésit vettük górcső alá.

A Roca Multiclean bidéfunkciós ülőkék intimmosási és szárító funkcióval, valamint ülőkefűtéssel is rendelkeznek. Különböző formában is elérhetők, így kiválóan tudnak alkalmazkodni a helyiség adottságaihoz. (Roca)

Philippe Starck sztárdesigner és a Duravit AG közösen alkották meg a SensoWash®Starck ülőkét, ami elsőként egyesíti a tökéletes designt a maximális zuhanykomforttal: ennél a szaniternél  három zuhanyfunkció közül lehet választani. (Das Bad & Wellness)

Elektromos felszerelésével különböző hangulatokat képes teremteni a Fantini Rubinetti Aquafit Dream a fény és  a víz eltérő kombinációinak segítségével. Mivel vezérlőpanele képes tárolni az információkat, így a zuhanyzás élménye személyre szabható. (Das Bad & Wellness)

A szabadban zuhanyzás élményét kínálja a SENSORY SKYATT. Kiegészítik egymást a különböző esőmódok, a köd, a világítás és az illatok egyedi kombinációi, amiket az időjárási  jelenségek és a természet hangulatai inspiráltak. Mennyezetbe süllyesztett RainSky zuhanyfeje digitális Smart Tools segítségével vezérelhető. (Das Bad & Wellness)

A Smart Food Management funkciónak és a Bosch hűtő kameráinak köszönhetően a mobilapplikáció tanácsokat ad a hűtőben tárolt zöldségek, gyümölcsök tárolási módjáról, helyéről, sőt, ezeket az információkat felhasználva ajánl recepteket is, és ha ez nem lenne elég, a leltárfunkció még a szavatossági időről is rendszeres értesítést küld. (BOSCH)

A Home Connect applikáció segítségével többé nem kell a mosógép programjai között találgatni. Egyszerűen a szín, az anyag és a szennyeződés mértékének megadásával az applikáció javaslatot tesz a megfelelő mosási programra. (BOSCH)

A Home Connect applikációban csak ki kell választani a kívánt receptet, és egy gombnyomással elküldhetők a beállítások a sütőnek, így pontosan tervezhető a sütés hőfoka és időtartama is. (BOSCH)Octogon Deco Magazinunkra itt tudsz online előfizetni, valamint megvásárolhatod az újságárusoknál is.

Ezekben a Relay és Inmedio üzletekben biztosan megtalálod az Octogon Deco magazint:

Budapest: Árkád, Sugár, Allée, Mammut, Hegyvidék Központ, Aréna, Savoya Park, Campona, budaörsi Tesco, óbudai és soroksári Auchan, KÖKI Terminál, Batthyány tér HÉV, Deák tér, Kálvin tér, Ferenciek tere, Árpád híd, Örs vezér tere, Déli pályaudvar, Népliget, Nyugati pályaudvar, Blaha Lujza tér.

Debrecen (Malompark, Tesco, Árkád, vasút), Győr (Árkád és Győr Plaza), Kecskemét (Március 15. utca), Komárom (Igmándi utca), Miskolc (Tesco, Auchan), Nagykanizsa (pláza), Nyíregyháza (Korzó), Orosháza (vásárcsarnok), Pécs (Árkád), Sopron (Széchenyi tér, Tesco), Szeged (Árkád), Székesfehérvár (Alba Plaza, Auchan), Szolnok (Volán üzletház), Szombathely (vásárcsarnok, vasútállomás), Tatabánya (Vértes Center), Veszprém (Kossuth utca, buszpályaudvar), Zalaegerszeg (Tesco, buszpályaudvar).Kapcsolódó cikkek

Művészi grafitik varázsolják szabadtéri múzeummá Mannheimet

Művészi grafitik varázsolják szabadtéri múzeummá Mannheimet

Újraértelmezett művek és épületek díszítik a német várost, köztük az ország legnagyobb grafitije. 

Batman meglátogatta Le Corbusier-t Marseille-ben

Batman meglátogatta Le Corbusier-t Marseille-ben

A legendás brutalista épület Gotham Cityvé változott.

Budapest 150 izgalmas designhelyszíne egy térképen

Budapest 150 izgalmas designhelyszíne egy térképen

Megjelent a Budapest Design Map.

Hirdetés