Hirdetés
  • 2020-03-14 10:00
  • Deco

A tárolás bajnokai

Az Y generációs gardrób nem rejtőzködik, sőt akár térhatároló szerepben is helyt áll.

A gardróbok új generációja nem rejtőzködik, éppen ellenkezőleg: változatos frontjaikkal, olykor üveglapokkal határolt, légies megjelenésükkel bármely enteriőr esztétikus és látványos elemévé válhatnak. Sőt, legszebbjeik egészen a mennyezetig nyújtózva akár térhatároló szerepben is megállják a helyüket.

Arkhanea Zenit

A különféle kiegészítőtartó-modulok a Rimadesio összes gardróbkollekciójában fellelhetők, így a Zenit fiókjaiban is. Ezeknek a kifinomult, és igazán praktikus, kihúzható polcoknak kisebb-nagyobb bőrkosaraknak, valamint nadrágtartó elemeknek köszönhetően minden ruhadarabunknak és kiegészítőnknek tökéletes helyet biztosít.

MW Design

Az elegancia és a rusztikus stílus, a fényezett felület és a természetes fa találkozása ez a kevésbé szokványos gardrób, aminek hatalmas mérete miatt két sor pajtaajtó-vasalatot használtak.

A használtai tárgyak láthatóvá tételének igénye ihlette ezt a kollekciót. Egyszerre merész, emellett környezetbarát. A diófa ereje tovább fokozza az egyedi megjelenést. 

A teljes összeállítás az Octogon Deco 2020/1-es lapszámában látható:


Octogon Deco Magazinunk a készlet erejéig az alábbi árusítóhelyeken kapható.Kapcsolódó cikkek

Töltsd le a Deco 2018/1-es számát ingyen!
  • 2020-04-20 08:00
  • Deco

Töltsd le a Deco 2018/1-es számát ingyen!

Másfél éve még vágytunk arra, hogy a négy fal között maradjunk.

Tapéták a főhős szerepében
  • 2020-03-15 09:00
  • Deco

Tapéták a főhős szerepében

Eljött a színpompás, részletgazdag, akár a mennyezetet is meghódító tapéták ideje.

Tapéták főszerepben

- 2020/1

Art deco & barokk, rozsda- & aranybarna – megjelent 2020 első Decója. Interjú a városi közterek megújításától a belsőépítészet felé kanyarodó Bunyik Emesével, francia felkérésre alakított modern villával, egy varázslatos pécsi projekttel, Bonta Gáspár valóra vált rózsaszín fantáziájával, tapétákkal és gardróbokkal, valamint a magyar és osztrák gasztronómia modern ötvözetét kínáló Bobo Restauranttal.

Hirdetés