Megalkották a tökéletes irodai desszertet Las Vegasban.

Hirdetés

Amaury Guichon Las Vegas-i séf osztotta meg a Facebook-oldalán a tökéletes irodai desszertet – japán feketeszezám tekercsből, ropogós szezám tuiléből, szezám pralinéből és feketeszezám habból. Még a „fényforrás” is ropogós karamellizált szezámot rejt. A séf sok tárgy ehető változatát elkészítette már, ezen kívül különböző kurzusokat is vezet, így érdemes vetni egy pillantást a honlapjára is.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amaury Guichon (@amauryguichon) által megosztott bejegyzés




Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Szezámmagból készítettek asztali lámpát

Szezámmagból készítettek asztali lámpát

Megalkották a tökéletes irodai desszertet Las Vegasban.

Inspiráló újdonságok az idei Konyhakiállításon

Inspiráló újdonságok az idei Konyhakiállításon

Milyen az ideális konyha, miként tudjuk a legtöbbet kihozni akár a legkisebb étkezőből, és vajon mely designtrendek a legnépszerűbbek most a konyhai kis- és nagygépek világában?

Hirdetés